Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

AS Reģionālā investīciju banka (RIB) ir piešķīrusi 300 000 eiro lielu kredītu SIA Latvian amusement agency investīcijām izklaides parka Avārijas brigāde (ABpark) paplašināšanā.

Finansējums izmantots jaunu un jaudīgāku atrakciju iegādei, iesākot jaunu posmu tā attīstībā, lai kļūtu par vienu no vadošajiem ārtelpu atpūtas centriem Ziemeļvalstīs.

"Ar katru gadu kļūstam atpazīstamāki – mūsu nākotnes idejām un plāniem notic arvien vairāk potenciālo sadarbības partneru. Reģionālā investīciju banka ir mūsu pirmais sadarbības partneris no banku vidus un bankas iesaistīšanās noteikti paātrinās ABpark attīstītību, tostarp izklaides parka apmeklētājiem jau šogad ir iespēja izbaudīt šīs sadarbības pirmos augļus jaunu atrakciju formā. Jau esam iegādājušies Svārsta atrakciju un ERGO ūdenspasaules atrakcijas. Esam paplašinājuši kopējo izklaides parka teritoriju no aptuveni 19 hektāriem līdz 28 hektāriem un jaunās parka daļas apgūšana ilgs aptuveni trīs gadus. Nākotnē plānojam piedāvāt arī izmitināšanas un SPA pakalpojumus," komentē ABpark līdzīpašnieks Mārtiņš Brezauckis.

"Avārijas brigādes atrakciju parks ir ambiciozs projekts un tā īpašnieki mērķtiecīgi strādājot paši saviem spēkiem jau tagad ir sasnieguši ļoti labus rezultātus. Uzņēmums jau ir spēris pirmos soļus, lai nostiprinātu vadošās pozīcijas Baltijas valstīs un tagad jāvirzās tālāk, lai kļūtu par vadošo nozares spēlētāju Ziemeļvalstīs. Spēja piesaistīt apmeklētājus no plašāka reģiona būs svarīgs nosacījums ABpark tālākā izaugsmē. Bankas piešķirtais finansējums ļaus parkam paplašināties straujāk, iepirkt modernas un jaudīgākas atrakcijas, kas savukārt piesaistīs vairāk apmeklētāju. Priekšrocība ir arī izklaides parka atrašanās brīvā dabā, jo tas mazina ar Covid-19 pandēmiju saistītos riskus," saka RIB Uzņēmumu apkalpošanas pārvaldes vadītājs Armands Kokainis.

Komentāri

Pievienot komentāru