Jaunākais izdevums

Vācijas Bavārijas zemes celtniecības ministrs Kristians Bernreiters aicinājis izbūvēt jaunus drošus pazemes bunkurus.

Ministrs aicinājis palielināt investīcijas tādu pazemes telpu izbūvē, kas konflikta gadījumā var kalpot par patvertnēm.

"Kādreiz bija ievērojamas subsīdijas pazemes autostāvvietām, kas tika izveidotas kā drošības telpas konflikta gadījumiem. Tagad to atkal nepieciešams intensīvi apspriest," intervijā laikrakstam "Bild" šodien paziņoja ministrs.

Bavārijas zemē pašreiz ir 150 šādas patvertnes. Aptuveni 300 citas kopš 2007.gada ir pielāgotas citiem mērķiem, norādīja ministrs, piebilstot, ka nepieciešamības gadījumā tās noteikti var pārvērst atpakaļ bunkuros.

"Mēs domājām, ka dzīvojam labākā pasaulē. Neviens negaidīja šādu karu Eiropā," atzina Bernreiters.

Vācieši domāja, ka bunkuri vairs nav nepieciešami, bet realitāte atkal ir mūs panākusi, viņš piebilda.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Būvniecības uzņēmums AS “LNK Industries”, kas specializējas arī komplekso tehnoloģisko sistēmu izstrādē un ražošanā, ir radījis novatorisku pieeju beramkravu pārkraušanā - augstas mobilitātes hopper tipa tvertnes jeb bunkurus.

Viens no šāda tipa mobilajiem bunkuriem kuģu pārkraušanai jau tiek transportēts uz Kubu. To izmantos, lai palielinātu viena no lielākajiem operatoriem, uzņēmuma “Seablinc” sēra pārkraušanas efektivitāti Moa ostā, Kubā. Šie inovatīvie mobilie bunkuri ir radīti, lai nodrošinātu drošu un efektīvu beramkravu iekraušanu kravas automašīnās, dzelzceļa vagonos un citās tehnikas vienībās, kas nepieciešamas tālākai transportēšanai pa sauszemi.

Šāda hopper tipa mobilie bunkuri paver jaunas iespējas loģistikas sektorā, piedāvājot būtiskas priekšrocības salīdzinājumā ar fiksētām vai daļēji fiksētām pārkraušanas iekārtām. AS “LNK Industries” izstrādātie bunkuri vispirms tiek testēti, pēc tam piegādāti pasūtītājam darba gatavībā. Lai ierīkotu mobilās beramkravas pārkraušanas iekārtas nav nepieciešams veikt būvdarbus objektā uz vietas ─ nodošana ekspluatācijā ir ātrāka, un izmaksas ─ zemākas.

Komentāri

Pievienot komentāru