Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīta stundā, kad Kursas Laiks ierodas SIA Cafe Milano birojā, tur valda pamatīga rosība. «No rītiem sanākam kopā un notiek darba dalīšana, sagatavojam preci izvadāšanai pa objektiem, kāds brauc pie pašapkalpošanās kafijas automātiem, katram kolektīvā ir savi pienākumi,» skaidro uzņēmuma vadītājs Elvis Bergs.

Cafe Milano, slēdzot atsevišķu līgumu ar atsevišķiem klientiem, nodarbojas arī ar pārvadājumu un uzkopšanas pakalpojumu sniegšanu, bet galvenais virziens ir kafijas aparātu pārdošana, noma, apkalpošana, remontēšana un kafijas tirdzniecība. Tikai pirms gada reģistrētā firma, kas piedāvā ne tikai kafijas iekārtu servisu, bet arī izbraukuma tirdzniecību, pārliecinoši aug un turpina uzņemt apgriezienus, vēsta reģionālais laikraksts.

Uzņēmuma pašapkalpošanās kafijas automāti darbojas pārsvarā Liepājā, Aizputē un citviet Liepājas rajonā, filiāle ir Kuldīgā.

Jau otro vasaru piejūras parkā pie strūklakas un bērnu laukumā funkcionēja divi SIA Cafe Milano kioski. «Pirmajā sezonā mums parkā bija tikai stumjami ratiņi, pirmie iesākām uz ielas tirgot kafiju no profesionālās tehnikas. Šovasar uzradās konkurenti, bet mēs tirgojāmies jau no diviem lieliem kioskiem. Tās bija ievērojamas investīcijas, bet cenšamies attīstīties paši, bez aizņēmumiem. Piedāvājām ne tikai kafiju, bet arī ledus dzērienu, kas ieguva lielu popularitāti. Piesaistījām pastāvīgos klientus ar lojalitātes kartiņām, kas motivēja tikt pie bezmaksas dzēriena. Ne viens vien slavēja mūsu kafijas kvalitāti, jautāja, kur atradīsimies pa ziemu, un nolēmām auksto gadalaiku pārlaist, tirgojoties kioskā Siena tirgū. Tur atrodas vairāku satiksmes autobusu galapunkts, pieturas, bet šoferiem un pasažieriem līdz šim nebija, kur iedzert kafiju vai tēju un iekost bulciņu. Smalkmaizītes ik rītu tiek atvestas svaigas, sadarbojamies ar zemnieku saimniecības Kalniņkalni veikalu Ganību māja. Gribētos, protams, lai sortiments būtu plašāks, tāpēc pamazām to audzējam – lai piesaistītu vairāk klientu,» stāsta vadītājs.

Kiosks Siena tirgū pagaidām tiek nomāts un strādā izmēģinājuma režīmā, tāpēc netiek pārbūvēts: attīstība, apgrozījums rādīs, vai ir vērts turpināt un ieguldīt.

Visu rakstu lasiet laikrakstā Kursas Laiks.

Komentāri

Pievienot komentāru