Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Durvis pēc 2,5 gadu darbības slēgusi ģimenes kafejnīca KasPar Ogrē.

«Visam ir sākums...un visam ir beigas! «KasPar» ir pateicīgs saviem lieliskajiem klientiem par uzticību! Jūs esat bijuši simtiem pozitīvu cilvēku - ikdienā, kāzās, dzimšanas dienās, bēru mielastos, kristībās... Katrs ar savu stāstu un saviem svētkiem neatkārtojami!!! Paldies komandai, kura bija mainīga, bet katrs par sevi zvaigzne,» paziņojumā kafejnīcas mājaslapā norāda īpašniece Inese Kravale. Jūlija sākumā uzņēmums mēģinājis veikt «restartu», taču tas nav izdevies.

Portālam DB kafejnīcas īpašniece skaidroja, ka kafejnīcas slēgšanu ir ietekmējuši vairāki faktori. «Esmu šobrīd dzīves izaicinājumu priekšā. Kur darbošos - vēl nezinu, mazliet atpūtīšos. Esmu šobrīd darba meklējumos,» uzsvēra I. Kravale.

Ģimenes kafejnīca kopā nostrādāja 2,5 gadus – sākotnēji tā atradās citā vietā, taču pēc tam izdevās atrast telpas uz galvenās ielas. «Kādu dienu netīšām internetā izlasījām sludinājumu, ka tiek izīrētas telpas, kur patlaban atrodas kafejnīca,» iepriekš intervijā sacīja kafejnīcas īpašniece. «Uzreiz zvanījām un tajā pašā vakarā deviņos sarunājām tikšanos. Atbraucām pie saimniekiem un pāris minūšu laikā sapratām, ka esam savējie. Daudzi mums prasīja, kā mums izdevās dabūt šīs telpas, jo tās iepriekš ilgstoši bija izīrētas,» sacīja I. Kravale.

Pirms kafejnīcas izveides I. Kravale strādājusi lielā kompānijā, kur gandrīz desmit gadus vadījusi nodaļu, taču šajā laikā viņa iemācījusies un guvusi tik daudz, ka nolēmusi pievērsties savam biznesam. Piedzimstot trešajam bērnam Kasparam, viņa teikusi vīram, ka nevēlas vairs strādāt kāda labā, bet gribētu īstenot savas idejas, un galu galā tapa KasPar. Kafejnīca piedāvāja gan ikdienas ēdienus, gan telpas banketiem un bērnu ballītēm.

Biznesa fakti

SIA KKir

Juridiskā adrese: Rīga, Juglas iela 21 - 25

Uzņēmuma īpašnieks: Inese Kravale (100%)

Apgrozījums: (2018. gadā): 57017 eiro

Peļņa: (2018. gadā): -16748

VID Administrētie nodokļu parādi (uz 07.07.2019.): 14889 eiro

Strādājošo skaits: (2018. gadā): 5

Nozare: Restorānu un mobilo ēdināšanas vietu pakalpojumi

Apmaksātais pamatkapitāls: 1 eiro

Reģistrācijas datums: 27.03.2018.

Avots: Lursoft

Komentāri

Pievienot komentāru