Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome izsniegusi ieguldījumu brokeru sabiedrības licenci SIA "Indemo", informē FKTK.

"Indemo" izsniegtajā licencē norādītie atļautie ieguldījumu pakalpojumi ir rīkojumu izpilde klientu vārdā, portfeļa pārvaldība, kā arī ieguldījumu konsultācijas un finanšu instrumentu izvietošana, neuzņemoties saistības izpirkt finanšu instrumentus.

Savukārt licencē norādītie atļautie ieguldījumu blakuspakalpojumi ir finanšu instrumentu turēšana, ieguldījumu pētījuma, finanšu analīzes vai citas vispārīgas rekomendācijas sniegšana attiecībā uz darījumiem ar finanšu instrumentiem, kā arī ar finanšu instrumentu sākotnējo izvietošanu saistīto pakalpojumu sniegšana.

Lai uzņēmums saņemtu ieguldījumu brokeru sabiedrības licenci, tam jāvēršas FKTK ar ie1sniegumu, norādot, kādus ieguldījumu pakalpojumus un ieguldījumu blakuspakalpojumus uzņēmums vēlas sniegt, kā arī jāiesniedz Ieguldījumu brokeru sabiedrību likumā noteiktie dokumenti.

Kompānija "Indemo" reģistrēta 2022.gada maijā, un tās pamatkapitāls ir 175 310 eiro.

"Indemo" kapitālā 34,23% īpašnieks ir Iļja Hagins, 10,01% īpašniece ir ieguldījumu pārvaldes sabiedrība AS "Aquarium Investments", kuras patiesie labuma guvēji ir Pāvels Melameds un Maikls Džozefs Borks, bet pa 8,56% pieder Pāvelam Počtarenko, Danielam Žirjakovam, Aleksandram Vološinam, Mihailam Porožņakovam un Vairim Dmitrijevam. Vienlaikus 7,99% īpašnieks ir Sergejs Viškovskis, 3% īpašnieks ir Filips Sviridenko, bet 2% īpašnieks ir Andžejs Pavlovs.

Komentāri

Pievienot komentāru