Pakalpojumi

FOTO: Atklāj jauna koncepta manikīra un pedikīra studiju ar veikalu IVANNA Nails

Žanete Hāka, 17.05.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgā, Rūpniecības ielā 44, atklāta jauna koncepta manikīra un pedikīra studija IVANNA Nails.

«Mēs esam jaunās paaudzes salons. Pirmo salonu atvērām 2013. gadā Purvciemā un šobrīd paplašinām salonu tīklu, atklājot salonu Klusajā centrā», - stāsta manikīra salonu tīkla dibinātāja Svetlana Bergmane.

Jaunajā salonā pieejams arī veikals, kurā iespējams iegādāties kafiju līdzņemšanai un dažādas uzkodas. «Manikīra vai pedikīra procedūra aizņem aptuveni 2 stundas un daudzi ierodas pie mums pēc darba. Esam ievērojuši, ka klienti vēlas baudīt kafiju un citus atspirdzinājumus, jo pēc garās darba dienas ir noguruši un izsalkuši. Ierastās konfektes trauciņā vairs nav risinājums, tāpēc nolēmām spert soli tālāk, piedāvājot pilnvērtīgu ēdienu un kafiju, ko var iegādāties arī līdzņemšanai,», - skaidro Svetlana Bergmane.

Salona atklāšanas laikā norisinājās arī Kinetics jaunās nagu laku kolekcijas prezentācija. «Šajā pavasara-vasaras sezonā modē ir nagu lakas pasteļtoņos – vaniļas, pistāciju, melleņu. Lai gan gēllaka jau daudzus gadus neatstāj savas pozīcijas, modē no jauna atgriežas pieaudzētie nagi,» - stāsta S. Bergmane.

IVANNA Nails saloni sākotnēji sastapās ar darbinieku piesaistes problēmu, bet, tā kā S. Bergmane ir pasniedzēja, tika nolemts izveidot manikīra un pedikīra meistaru skolu zīmola ietvaros. Šādā veidā uzņēmēja atrisināja arī darbinieku trūkuma problēmu, turklāt, pašai apmācot meistarus, viņa varēja būt droša par pieņemto darbinieku prasmēm.

Salonu tīkla IVANNA Nails dibinātāja norāda, ka manikīra un pedikīra cenas jaunajā salonā būs sākot no 30 eiro.

«Nākotnē plānojam arī atvērt jaunu salonu Pārdaugavā,», - piebilst salona dibinātāja.

Komentāri

Pievienot komentāru