Ražošana

Kā top?: Pica Lulū zīmola picas

Žanete Hāka, 08.05.2015

Mīkla picu pamatnēm tiek izgatavota picērijā uz vietas – tiek iejaukts raugs, pievienots ūdens, milti un viss samaisīts kopā.

Foto: Ritvars Skuja, Dienas Bizness

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šajā piektdienā portāls db.lv saviem lasītājiem piedāvā ieskatīties, kā tiek gatavotas zīmola Pica Lulū picas!

Kompānija ir dibināta 1994. gadā un patlaban picas tiek gatavotas 10 Pica Lulū struktūrvienībās. Pagājušajā gadā atvērta viena picērija – tirdzniecības centrā Jugla un renovēta vēl viena no vecākajām picērijām uz Jūrmalas šosejas. «Kopumā gan uz attīstību Latvijas tirgū skatāmies mēreni, jo tirgus ir ierobežots, tādēļ šeit nemēģinām strauji skriet uz priekšu, jo mums ir svarīgi nesamazināt produkcijas kvalitāti. Līdz ar to mūsu nākamie attīstības soļi vairāk ir vērsti uz ārzemēm,» stāsta SIA Later LTD Klientu servisa vadītājs Lauris Kokins.

Viņš skaidro, ka kompānija skatās uz iespējām Baltijā un citās Eiropas valstīs. «Pagaidām esam tikai Latvijā, bet strādājam, lai izietu ārpus tās,» viņš uzsver.

Kompānijas apgrozījums ik gadu palielinās – pērn tas sasniedza 4,6 miljonus eiro, kas ir par 19,75% vairāk nekā iepriekšējā gadā, savukārt peļņa pieauga par 47% līdz 377,4 tūkstošiem eiro.

Uzņēmums veic arī picu piegādes un pērn, piegādājot picas, kopumā nobraukts gandrīz viens miljons kilometru.

Pērn uzņēmumā izcepti aptuveni 300 tūkstoši picu un šajā gadā plānots izcept vairāk picu nekā pērn.

Kā top picas – skatieties galerijā augstāk!

Komentāri

Pievienot komentāru