Mazais bizness

Lai skandas nebūtu jāslēpj aiz puķupodiem

Biznesa Plāns, 23.01.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Skaņu amatnieks Artis Reimanis darbojas divās saistītās jomās – ražo skandas un apskaņo pasākumus.

Elektronikas un akustikas speciālists Artis Reimanis ir uzņēmumu Silver Note un DTT Solutions valdes loceklis. Viņa aizraušanās ar skaņu un mūziku sākās jau pirms gadiem 15, kad Artis un viņa klasesbiedri tika aicināti uz pasākumiem kā dīdžeji un apskaņotāji. Artis diezgan agri saprata, ka šī joma viņu aizrauj un šajā virzienā varētu darboties arī profesionāli.

Lasi laikraksta Dienas Bizness šīs dienas numuru elektroniski!

Sākotnējais domubiedru bariņš ar laiku izira, draugiem apprecoties vai pārceļoties uz Rīgu, taču Artis palika Kuldīgā un turpināja turēties pie savas idejas. Kvalitāte un dizains «Kad Kuldīgā atvērās biznesa inkubators, nodomāju – kāpēc man pa krūmiem jāložņā, laiks sākt strādāt kā pienākas,» viņš stāsta par to, kā radās apskaņošanas pakalpojumu uzņēmums. «Pamazām apjautu, ka Latvijā diezgan tukša sfēra ir skandu ražošana. Tāpēc vēlreiz iestājos inkubatorā. Cilvēki bija ievērojuši, ka man ļoti interesē mūzika, tāpēc sāka aicināt regulēt savu māju audio sistēmas. Klienti nāca klāt viens pēc otra, un ražošana pamazām aizgāja plašumā.»

Artis Silver Note produkciju nereklamējot, klienti viņu atrodot paši. Paralēli individuālajiem pasūtījumiem Artis plāno izstrādāt trīs gatavus skandu komplektus nosacītai masveida ražošanai. «Nevēlos, lai manas skandas pasākumos būtu jāslēpj aiz puķupodiem, tāpēc gribu reizē gan panākt maksimālu skaņas kvalitāti, gan strādāju pie skandu dizaina,» Artis stāsta. Viņš ir ideju ģenerators, bet to izpildē piesaista sadarbības partnerus, piemēram, darbā ar koku vai metālu.

Visu rakstu Neslēpjas aiz puķupodiem lasiet trešdienas, 23.janvāra laikraksta Dienas Bizness pielikumā Biznesa Plāns! Lasi elektroniski!

Komentāri

Pievienot komentāru