Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas tirgū ienāks samazināto cenu mazumtirdzniecības tīkls “HalfPrice”, kas piedāvā plašu pazīstamu zīmolu preču klāstu ar atlaidēm līdz pat 80%.

“HalfPrice” iekļaujas “CCC Group” uzņēmuma grupā, piedāvājot apģērbus, apavus, aksesuārus, kosmētiku, rotaļlietas un preces mājai. Pirmā tirdzniecības vieta tiks atvērta Rīgā 2023. gada pirmajā pusē, tādējādi Latvijai kļūstot par vēl vienu valsti līdzās Polijai, Čehijai, Slovākijai, Austrijai, Horvātijai, Slovēnijai, Rumānijai un Ungārijai, kur “HalfPrice” tīkls jau darbojas.

“Off-price jeb tā saucamais samazināto cenu koncepts kļūst arvien populārāks visā pasaulē. Mēs ceram, ka tas uzrunās arī mūsu klientus Latvijā. Latvija mums ir būtisks tirgus, jo šeit ar zīmoliem “CCC”,” eapavi.lv“ un “MODIVO” darbojamies jau vairāk nekā 14 gadus. Tagad ar “HalfPrice” ir pienācis laiks paplašināt mūsu Latvijā pārstāvēto zīmolu loku,” norāda Ādams Holeva (Adam Holewa), “HalfPrice” valdes priekšsēdētājs.

Pirmais veikals ar gandrīz 1600m2 lielu telpu platību tiks atvērts iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole Alfa”.

“HalfPrice” ir jauns zīmols, kas dibināts 2021. gada maijā, Polijā. Šobrīd uzņēmuma tīkls ir pārstāvēts astoņās Centrāleiropas un Austrumeiropas valstīs, darbojoties 89 veikaliem.

“HalfPrice” iekļaujas “CCC Group”, kas ir viens no lielākajiem apavu mazumtirgotājiem Eiropā. Grupa darbojas, izmantojot aptuveni 90 e-komercijas platformas un gandrīz 1000 veikalus 28 valstīs. Latvijā tā darbojas kopš 2008. gada, strādājot ar “CCC” zīmolu klātienes veikaliem un e-komercijas platformām “eapavi.lv” un “MODIVO”.

Komentāri

Pievienot komentāru