Mežsaimniecība

Latvijai būs kopstends starptautiskajā kokrūpniecības izstādē Ligna

Zane Atlāce - Bistere, 24.05.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pirmo reizi pasaulē vadošajā starptautiskajā mežrūpniecības un kokrūpniecības izstādē Ligna Latvijai būs savs kopstends, informē Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras pārstāvis Andrejs Mēters.

Kopstendā būs pārstāvēti tādi Latvijas uzņēmumi kā Balt Brand, Inos un Larmet WSM, iepazīstinot ar dažādiem kokapstrādes aprīkojumiem. Kopstendu organizē Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociācija, kuras biedri nodarbojas arī ar kokrūpniecības aprīkojuma, instrumentu un tehnoloģiju ražošanu.

Inovācijas un tehnoloģijas, kas tiks prezentētas izstādē LIGNA 2019, ir drošas, uzticamas, prezentējot Latvijas kokapstrādes tradīcijas un zināšanas, kas iegūtas daudzu gadu garumā. Kopā iesaistītie uzņēmumi piedāvā visu tehnoloģiju ciklu kokzāģētavām, sākot no kokmateriālu zāģēšanu, kam seko žāvēšana un pārstrāde, beidzot ar novatoriskiem risinājumiem, lai izmantotu visus koka produktus.

Līdztekus Latvijas grupas paviljonam izstādē ar saviem stendiem piedalīsies vēl četri Latvijas koksnes apstrādes nozares uzņēmumi - Baltic Board, Baltic Block, Nook un TTS.

Pasaulē vadošā starptautiskā mežrūpniecības un kokrūpniecības izstāde Ligna 2019 norisināsies no 27.-31. maijam Vācijas pilsētā Hannoverē. Izstāde Hannoverē notiek ik pēc diviem gadiem. Tajā savus jaunākos produktus prezentē vairāk nekā 1500 dalībnieki no visas pasaules un piedalās 93 000 nozares speciālisti.

Komentāri

Pievienot komentāru