Tirdzniecība un pakalpojumi

Lielākais reģistrētais uzņēmums pagājušajā nedēļā - SIA 3E Risinājumi

Žanete Hāka, 11.05.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā nedēļā Komercreģistrā un Uzņēmumu reģistrā reģistrēti 233 jauni subjekti, kas ir par 33 subjektiem mazāk nekā pirms nedēļas, liecina UR dati.

Biedrību un nodibinājumu reģistrā tika reģistrēts 21 subjekts. No kopējā skaita visvairāk jeb 213 bija sabiedrības ar ierobežotu atbildību, 13 individuālie komersanti un 20 biedrības.

Pagājušajā nedēļā likvidēti 126 subjekti, kas ir par pieciem mazāk nekā pirms nedēļas.

Lielākais pagājušajā nedēļā reģistrētais uzņēmums, vērtējot pēc pamatkapitāla, bijusi SIA 3E Risinājumi ar 100 tūkstošu eiro pamatkapitālu. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Rīga, Vietalvas iela 5 un tā valdē darbojas Gatis Taurenis un Ēriks Timpars.

Otrs lielākais reģistrētais uzņēmums bijis SIA Baltic Taxi ar 64 tūkstošiem eiro. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Rīga, Aleksandra Čaka iela 148-7. Uzņēmuma vienīgais valdes loceklis ir Sergejs Seņkāns.

Savukārt trešais lielākais uzņēmums bijusi SIA EA Investments ar 40 tūkstošu eiro pamatkapitālu. Kompānijas juridiskā adrese ir Rīga, Raunas iela 44 k-1. Uzņēmuma valdē darbojas Agris Evertovskis, bet padomē - Kristaps Bergmanis, Edgars Caune un Didzis Ādmīdiņš.

Aizvadītajā nedēļā reģistrēta arī SIA NZ Systems ar 10 tūkstošu eiro pamatkapitālu un SIA ALA Treatment ar 5000 eiro pamatkapitālu

Komentāri

Pievienot komentāru