Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Luminor piešķīrusi finansējumu 1,05 miljonu eiro apmērā uzņēmumam SIA Centrum Europa, kas nodarbojas ar skolas un biroja kancelejas preču vairumtirdzniecību. Finansējums tiks izmantots noliktavas telpu ierīkošanai un remontam, kā arī apgrozāmo līdzekļu nodrošināšanai.

SIA Centrum Europa izplata plašu augstas kvalitātes kancelejas preču klāstu skolai un birojam, un lielāko daļu preču krājumu uzņēmums glabā muitas noliktavā, un ir nepieciešams laiks, lai preces nogādātu līdz klientiem. Jaunais nekustamais īpašums, ko plānots remontēt un iekārtot atbilstoši uzņēmējdarbības specifikai, kalpos kā papildu noliktava preču uzglabāšanai.

“Uzņēmuma darbības laikā esam izveidojuši teicamu piegādātāju un pircēju bāzi, kas mums nodrošina stabilas pozīcijas tirgū. Pēc pandēmijas ierobežojumu atcelšanas izglītības iestādes un biroji atsāka ierasto darbu, kas ir vairoja pieprasījumu arī pēc kancelejas precēm. Mūsu jaunā noliktava sniedz iespēju ne tikai ātrāk apkalpot pasūtītājus Eiropā, bet arī efektīvāk apkalpot tos klientus, kuri veic mazākus pasūtījumus, tādēļ mums ir svarīgi to arī atjaunot teicamā tehniskā stāvoklī un iekārtot atbilstoši biznesa vajadzībām,” stāsta SIA Centrum Europa vadītājs Valentīns Kiļdjaškins.

“Centrum Europa ir nišas spēlētājs globālā mērogā ar plaši diversificētu klientu loku, kas no maza vietējā uzņēmuma gadu gaitā kļuvis par starptautiskā tirgus dalībnieku. Uzņēmumam ir skaidrs redzējums un ambīcijas paplašināt klientu loku ārvalstīs, ko labprāt atbalstīsim. Pieaugot globalizācijai un industrializācijai, kancelejas preču ražošana un tirdzniecība ir būtiski augusi. Šādi uzņēmumi ar potenciālu ir labs atbalsts arī Latvijas ekonomiskajai izaugsmei,” atzīst Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

Centrum Europa dibināts 2005. gadā. Kancelejas preces ar Centrum preču zīmi ražo Ķīnā, bet citas preces tiek pārdotas bez konkrētas preču zīmes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

CARGOSON - Transporta pārvaldības sistēma[TMS] uzņēmumiem (ražošanas, vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības, lauksaimniecības un lielākiem e-komercijas uzņēmumiem).

Loģistikas biznesā laiks ir nauda, un Cargoson ļauj ietaupīt abus. Šī inovatīvā TMS viegli un ērti pārvaldāmā tiešsaistes platformā ļauj operatīvi salīdzināt cenas, izvēloties izdevīgāko piedāvājumu, rezervēt pakalpojumus, izsekot sūtījumus un efektivizēt kravu pārvadājumu pārvaldību.

Cargoson sistēmā visu pārvadājumu uzskaite ir vienkopus ērti pārskatāma vienā informācijas panelī, kur pieejami arī visi cenu piedāvājumi. Sev izdevīgāko piedāvājumu iespējams izvēlēties gan pēc cenas, gan uzkraušanās/piegāžu laikiem, CO2 izmešu daudzuma un citiem parametriem.

TMS sistēmas ieguvumi

Komentāri

Pievienot komentāru