Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Loģistikas tiešsaistes platforma kravu pārvadājumu organizēšanai “MyDello”, kas arī Latvijas uzņēmējiem ļauj vienkāršot starptautiskās piegādes ķēdes plānošanu, sēklas investīciju raundā ir veiksmīgi saņēmusi 1,25 miljonus eiro finansējumu.

Investoru vidū ir “Superhero Capital”, kā arī “Bolt” prezidents Jevgenijs Kabanovs un iepriekšējo investīciju raundu investori. Plānots, ka piesaistītais finansējums veicinās platformas klātbūtnes nostiprināšanu Baltijas valstīs un Zviedrijā, kā arī darbības uzsākšanu Somijā un Nīderlandē.

Digitālās platformas “MyDello” mērķis ir padarīt globālo loģistiku vienkāršāku un pārredzamāku, piedāvājot kravu pārvadājumu iespējas ar gaisa, autotransporta, dzelzceļa un jūras transporta veidiem. Vienlaikus platforma nodrošina tūlītējus un garantētus cenu piedāvājumus.

Kā norāda viens no “MyDello” līdzdibinātājiem Magnus Lepasalu, platforma tika izveidota, jo bija sarūgtinājums, ka nozarē nav globālu digitālo loģistikas risinājumu. "Loģistikas nozarei ir nepieciešama modernizācija, jo lielākā daļa informācijas tiek nodota, izmantojot neskaitāmus e-pastus un tālruņa zvanus, tāpēc sūtījumu pārvaldība joprojām ir būtisks izaicinājums loģistikas vadītājiem. Vairums kļūdu rodas informācijas nepārredzamības dēļ. Mūsu mērķis ir uzlabot globālās loģistikas efektivitāti, ieviešot digitalizāciju starptautiskajos pārvadājumos," papildina M. Lepasalu.

“Platformas “MyDello” komandas plašās zināšanas un apņēmība sasniegt rezultātus loģistikas nozarē mūs pārsteidza. Tradicionālās starptautisko kravu pārvadājumu metodes piedzīvo revolucionāras pārmaiņas, un “MyDello” digitālā platforma ir priekšgājēji. Platformas unikālā funkcija, ģenerēt piedāvājumus dažu sekunžu laikā, palielina efektivitāti un ērtības visām iesaistītajām pusēm, vienlaikus samazinot izmaksas. Ir vērts atzīmēt, ka loģistikas tirgus ir milzīgs, tā gada apgrozījums sasniedz 10 triljonus eiro," norāda Jusi Pierre (Jussi Pyörre), viens no “Superhero Capital” partneriem.

"Esmu gandarīts, ka “MyDello” ir pieņēmis izaicinājumu atrisināt loģistikas strupceļu, ar ko saskaras daudzi uzņēmumi. Šī ir komanda, kurai var uzticēties, jo viņiem jau ir izdevies nozarē paveikt lielas lietas," saka Jevgenijs Kabanovs (Yevgeni Kabanov), “Bolt” prezidents.

“MyDello” palīdz kā mazajiem un vidējiem, tā arī lielajiem uzņēmumiem samazināt loģistikas izmaksas par 15-20%, vienlaikus rūpējoties par saistīto dokumentāciju kārtošanu. Visa informācija par piegādi ir ērti pārskatāma vienuviet platformā, un uzņēmēji sūtījumu statusu var izsekot arī reāllaikā.

Komentāri

Pievienot komentāru