Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

VAS Privatizācijas aģentūra (PA) ir noslēgusi līgumu ar SIA Trigone Būve par nekustamā īpašuma Kuģu ielā 13, Rīgā, sakārtošanu, informē PA.

Sakārtošanas darbi tiks veikti atbilstoši Rīgas domes lēmumam un paredz jumta elementu un fasādes remontu.

Nekustamais īpašums Kuģu ielā 13, Rīgā nodots privatizācijai ar Ministru kabineta (MK) 2002. gada 4. septembra rīkojumu. VAS Privatizācijas aģentūra (PA) ēku pārņēma valdījumā 2003. gada 28. februārī. Ēka ir neapmierinošā tehniskā stāvoklī un tās privatizāciju kavē tiesvedības process par ēkas īpašuma tiesībām.

PA kā nekustamā īpašuma valdītājs ir atbildīgs par īpašuma uzturēšanu. Atbilstoši Rīgas domes lēmumam par nekustamā īpašuma sakārtošanu PA izsludināja iepirkumu par sakārtošanas darbu veikšanu.

31. martā PA Iepirkuma komisija par uzvarētāju atzina SIA Trigone Būve, kas piedāvāja veikt ēkas Kuģu ielā 13, Rīgā sakārtošanu par 137,38 tūkstošiem eiro bez PVN.

12. aprīlī PA parakstīja līgumu ar SIA Trigone Būve par ēkas Kuģu ielā 13, Rīgā sakārtošanas darbiem un bīstamības novēršanu. Līgums paredz, ka sakārtošanas darbi tiks pabeigti līdz 13. augustam. Darbi tiks veikti saskaņā ar SIA TelPro izstrādāto tehnisko dokumentāciju vienkāršotai fasādes atjaunošanai Kuģu ielā 13, Rīgā, ko Rīgas pilsētas būvvaldes Arhitektūras pārvalde saskaņojusi 2015. gada 27. oktobrī, izsniedzot akceptētās ēkas fasādes apliecinājuma kartes I daļu.

Galvenie darbi paredz ēkas Kuģu ielā 13, Rīgā, jumta elementu un fasādes labošanu. Būvuzraudzību minētajā objektā veiks SIA Būves un būvsistēmas.

Komentāri

Pievienot komentāru