Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Bagātinot saldējuma Ekselence piedāvājumu, piena pārstrādes uzņēmums Food Union izveidojis divus pavisam jaunus saldējuma veidus uz kociņa, informē uzņēmuma pārstāvji.

Uzņēmums izveidojis Ekselence pistāciju saldējumu ar šokolādes mērces slāņiem piena šokolādē, kas pārkaisīta ar macarons cepumu un mandeļu gabaliņiem, un Ekselence apelsīnu saldējumu ar apelsīnu mērces slāņiem piena šokolādes pārklājumā ar macarons cepumu un mandeļu gabaliņiem. Šie ir pirmie saldējumi Latvijā, kas gatavoti pēc sausā pārklājuma tehnoloģijas. Kopumā Food Union šogad ir investējis vairāk nekā 140 tūkstošus eiro gardēžu saldējuma Ekselence jauno produktu izstrādē un ražošanā.

«Mandeļu cepumi macarons ir franču konditorejas lepnums, kurus novērtē arī Latvijas gardēži. Gatavojoties jaunajai vasaras sezonai, iedvesmojāmies no vispasaules tendencēm, kā rezultātā pirmo reizi Latvijā radījām jauna veida saldējumu Ekselence ar macarons cepumu gabaliņu pārklājumu,» saka AS Rīgas piena kombināts (Food Union grupa) valdes priekšsēdētājs Normunds Staņēvičs.

Saldējums Ekselence pieejams arī mini izmēra divu veidu multipakās. Katrs multipakas iepakojums ir komplekts no sešiem saldējumiem.

Patlaban uzņēmums piedāvā 20 Ekselence saldējuma veidus.