Finanses

Reģistrē atvērto ieguldījumu fondu Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund

Žanete Hāka, 23.07.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome nolēma reģistrēt IPS AS Rietumu Asset Management nodibināto atvērto ieguldījumu fondu Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund, informē FKTK.

Tas ir dibināts kā fonds ar diviem apakšfondiem - Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund-USD un Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund-EUR.

Izskatot iesniegtos dokumentus, FKTK konstatēja, ka fonda pamatdokumenti ir sagatavoti ievērojot normatīvos aktos noteiktās prasības, kā arī fonda ieguldījumu pārvaldīšanā iesaistītām amatpersonām ir nepieciešamā pieredze un kvalifikācija, lai tiktu nodrošināta kvalificēta pienākumu izpilde. Līdz ar to nav šķēršļu atvērtā ieguldījumu fonda Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund reģistrācijai.

Fonda Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund turētājbankas funkcijas nodrošina АS Rietumu Banka.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Baltijas biržai pievienosies Rietumu Asset Management

Žanete Hāka, 28.08.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 1.septembra AS Rietumu Asset Management IPS Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund apakšfondi - Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund-USD un Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund-EUR tiks iekļauti NASDAQ OMX Riga Baltijas regulētā tirgus Ieguldījumu fondu sarakstā.

Kā informē birža, AS Rietumu Asset Management IPS atvērtais ieguldījumu fonds Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund ir reģistrēts Latvijā un dibināts kā fonds ar diviem apakšfondiem - Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund-USD un Rietumu Asset Management Cash Reserve Fund-EUR. Katram apakšfondam ir sava ieguldījumu politika un sava pamata valūta. Abi apakšfondi tiks iekļauti regulētā tirgū, un to līdzekļi tiks ieguldīti īstermiņa un vidēja termiņa finanšu instrumentos.

Rietumu Bankas valdes loceklis Rolfs Fulss norāda, ka jaundibinātais fonds optimāli papildināja bankas piedāvāto ieguldījumu produktu klāstu, ierindojoties tādu produktu vidū kā, piemēram, depozīti un subordinētie aizdevumi. Šis fonds būs interesants tiem ieguldītājiem, kas ir orientēti uz investīcijām ar augstu stabilitātes līmeni.

Komentāri

Pievienot komentāru