Restorāns Bibliotēka No1 piesaka jaunu zīmolu Klaips 

Restorāns «Bibliotēka No1» ir radījis jaunu zīmolu - «Klaips» - un atvēris pirmo gastrobāru Ādažos. Plānots, ka jaunā koncepta gastrobāri nākotnē tiks atvērti arī Rīgā un citās Latvijas pilsētās.

Lelde Petrāne, 22.8.2019
1/18

Pārējās fotogrāfijas skatāmas tālāk galerijā!

Foto: Publicitātes

Gastrobāra izveidē investēti aptuveni 100 tūkstoši eiro.

Jaunā koncepta autors ir «Bibliotēka No1» vadītājs Oskars Skara, kas veidojis gan rekonstruētā restorāna, gan arī jaunā gastrobāra «Klaips» interjeru. Savukārt, jaunā koncepta ēdienkarti radījis «Bibliotēka No1» šefpavārs Kaspars Barsukovs.

«Mūsu komandas pārliecība ir, ka arī citās Latvijas pilsētās cilvēki ir pelnījuši daudzveidīgu, svaigu un kvalitatīvu ēdienu par atbilstošu cenu. Tāpēc esam radījuši jaunu zīmolu – gastrobārs «Klaips», kas demokrātiskā, bet ļoti stilīgā veidā turpina Bibliotēka No1 filozofiju par labāku dzīvi katru dienu,» paskaidro O. Skara.

«Klaips» piedāvās gan gaļas un zivju, gan veģetāros ēdienus, piemēram, ramen un tom yum zupas, svaigu pokiju un mocarellas salātus, kā arī burgeri ar liellopu gaļu vai veģetāro versiju ar baklažānu un parmezāna siera kotleti. Gastrobārs piedāvā arī iecienītos tako un saldi sāļās beļģu vafeles, kā arī marinētu kukurūzas cāli, lēni gatavotas ribiņas un vērša vaigus. Ir arī speciāla bērnu ēdienkarte.

«Klaips» ambīcija ir kļūt par Ādažu pilsētas saviesīgās dzīves centru, tāpēc gastrobārs jau tuvākajā laikā piedāvās arī dažādus tematiskos pasākumus, piemēram, vīna degustācijas un šefpavāra gatavotas vairāku kārtu vakariņas.

«Klaips» pie galdiņiem var uzņemt līdz 70 viesu. Gastrobārs atrodas pašā Ādažu pilsētas sirdī – Gaujas ielā.

Tevi varētu interesēt

Lietuvas restorānu ķēde Grill London Rīgā vēlas atvērt piecus šī zīmola un...

Vecrīgā, Tirgoņu ielā durvis vēris Baltijā vienīgais kaviāra bārs Caviar & Beer,...

Investējot 30 tūkstošus eiro, restorāns KOYA izveidojis jaunu interjeru....

Apvienojot spēkus, seši investori izveidojuši jaunu vegānisku produktu veikala un restorāna zīmolu...

«Esmu par restorānu daudzumu ierobežošanu Rīgā. Tas nav tāpēc, ka man gribētos, lai...

Nepalaid garām

Akciju sabiedrība "Meridian Trade Bank" 22. janvārī ir mainījusi nosaukumu uz "Industra...

Norisinājusies ikgadējā Dienas Biznesa rīkotā TOP 500 apbalvošanas ceremonija, kurā tiek atvērts...

Tiesvedību un to radīto sarežģījumu dēļ Lielupes apkaimē slēgtais restorāns "36.līnija" atsācis...

Tiesa noraidījusi nogalinātā maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus brāļa prasību pret...

Ir būtiski runāt par privātās dzīves, interešu un plānu saskaņošanu ar darbu, nevis...

Skotijai ir viskijs, Somijai ir Nokia, Itālijai ir makaroni,Meksikai ir tekila, Karību...

No šīs sadaļas

Trīspadsmit gadu laikā ballīšu autobuss jeb Partybus spējis saglabāt savu vietu izklaides...

Pēc nepilna gada darbības Polijas tūrisma operators «Itaka» sīvās konkurences un zemā...

Transporta pakalpojumu platforma Bolt (iepriekš Taxify) trešdien Tallinā atklāj ēdienu piegādes...

Pēc aptuveni divu gadu ilga darba Latvijas Pasts noslēdzis 1,8 miljonu eiro...

SIA «Daugavpils reģionālā slimnīca» atsākusi plānveida operāciju veikšanu, apliecināja pilsētas...

Anda Šmitmane ēdināšanas biznesā Tukumā darbojas jau 20 gadus. Viņa atzīst, ka...

Ātrās ēdināšanas uzņēmums McDonald’s atvēris pirmo «McDonald’s to Go» koncepta restorānu,...

Valsts ieņēmumu dienests piemērojis divus jaunus nodrošinājumus picēriju tīkla «Čili Pica»...

Pēc Eiropas Centrālās bankas lēmuma par «PNB Bankas» darbības apturēšanu ierobežoti ir...

Sākot no šā gada jūlija, sporta komplekss 333 uzsācis saviem viesiem piedāvāt...