Jaunākais izdevums

Rīgā atvērta ķirurģijas klīnika Aiwa Clinic, kur ar Baltijā modernākajām tehnoloģijām pacientiem tiks piedāvāta diagnostika, visplašākā spektra ķirurģija, kā arī pēcoperācijas rehabilitācija, informē klīnikas sabiedrisko attiecību konsultante Zane Dzalbe.

Klīnikas izveidē investēti aptuveni 3 miljoni eiro - 2 240 000 eiro būvniecībā un 760 000 eiro iekārtās, pastāstīja Z.Dzalbe.

Klīnika veidota pēc Eiropas labāko medicīnas iestāžu koncepta, pacientiem mājīgās telpās un viesnīcas tipa palātās, piedāvājot augstvērtīgu medicīnisko aprūpi. Aiwa Clinic praktizējošo speciālistu komandā ir vairāk nekā 50 Latvijas labākie profesionāļi, ik gadu plānots veikt aptuveni četrus tūkstošus operāciju.

«Privātklīnika paralēli vispārējai ķirurģijai piedavā otolaringoloģiju, traumatoloģiju, ortopēdiju, ginekoloģiju, proktoloģiju, uroloģiju, acu ķirurģiju, pacientiem veicot gan kataraktas, gan acu plakstiņu plastiskās operācija. Šeit notiek arī sarežģītas un maz invazīvas operācijas, izmantojot inovācijas endoskopijā un lāzerķirurģijā,» stāsta klīnikas vadītājs Valērijs Ratobiļskis.

Ķirurģijas klīniku Aiwa Clinic izveidojusi Veselības centru apvienība (VCA), kas ietilpst vienā no lielākajiem medicīnas holdingiem Latvijā. 11 VCA poliklīnikās visā Latvijā pacientiem pieejamas plaša profila manipulācijas un izmeklējumi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgā atvērta ķirurģijas klīnika Aiwa Clinic, kur ar Baltijā modernākajām tehnoloģijām mājīgā atmosfērā Latvijas labākie speciālisti pacientiem piedāvā diagnostiku, visplašākā spektra ķirurģiju, kā arī pēcoperācijas rehabilitāciju. Par inovācijām ķirurģijā un priekšrocībām pacientiem stāsta klīnikas vadītājs Dr. Valērijs Ratobiļskis.

Ar ko atšķiraties no citām ķirurģijas klīnikām?

Klīnika veidota pēc Eiropas labāko medicīnas iestāžu koncepta, pacientiem mājīgās telpās un viesnīcas tipa palātās, piedāvājot augstvērtīgu medicīnisko aprūpi. Aiwa Clinic praktizējošo speciālistu komandā ir vairāk nekā 50 Latvijas labākie profesionāļi, ik gadu plānots veikt aptuveni četrus tūkstošus operāciju. Šī ir Latvijā pirmā privātklīnika, kas paralēli vispārējai ķirurģijai piedavā otolaringoloģiju, traumatoloģiju, ortopēdiju, ginekoloģiju, proktoloģiju, uroloģiju, acu ķirurģiju, pacientiem veicot gan kataraktas, gan acu plakstiņu plastiskās operācijas. Klīnikā notiek arī sarežģītas un maz invazīvas operācijas, izmantojot inovācijas endoskopijā un lāzerķirurģijā. Tā kā veicam arī traumatoloģiskās ortopēdiskās operācijas, to skaitā gūžu un plecu locītavu operācijas, piedāvājam arī ļoti nozīmīgo pēcoperācijas rehabilitāciju. Savukārt dienas stacionārā ikvienam būs iespējams veikt vispārējo veselības pārbaudi jeb check – up programmu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Valdības lēmumam ierobežot medicīnas tūrismu būs ilgtermiņa sekas, jo pacientu plūsmu atjaunot būs ļoti darbietilpīgs un arī dārgs process, pauda AS "Veselības centru apvienība" valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

"Mūsu valsts ir īpaši akcentējusi vēlmi attīstīt medicīnas tūrismu Latvijā, tam vairākās medicīnas nozarēs ir labs potenciāls un jau izveidojušās ilgstošā laika posmā iedibinātas tradīcijas augstas konkurences apstākļos ar citu valstu pakalpojuma sniedzējiem. Ja tagad šos pakalpojumus piedāvās un nodrošinās citās Eiropas valstīs, pacientu plūsmu pagriezt atpakaļ uz Latviju būs ļoti darbietilpīgs un arī dārgs process," skaidroja Lapiņa.

Viņa minēja, ka "Veselības centru apvienības" struktūrvienība "Aiwa Clinic" nodrošina valsts finansētos un maksas ķirurģiskos pakalpojumus traumatoloģijā un ortopēdijā, bariatrijā, vispārējā ķirurģijā, proktoloģijā, ginekoloģijā, neiroķirurģijā, oftalmoloģijā, LOR, pēdas ķirurģijā un bērnu ķirurģijā. Tieši šajā klīnikā ir plaši attīstīta maksas medicīnisko pakalpojumu sniegšana medicīnas tūrisma ietvaros personām no Eiropas Savienības valstīm, kā arī no valstīm ārpus Eiropas Savienības.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Investējot 80 000 eiro, Liepājā atklāts jauns atveseļošanās centrs

Lelde Petrāne, 24.08.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Veselības centru apvienība (VCA) Liepājas MC poliklīnikā atvērts jauns atveseļošanās centrs.

Rehabilitācijas centra izveidē investēti 80 000 eiro.

Jaunajā atveseļošanās centrā piedāvā dažādas ūdensdziedniecības procedūras - Šarko dušu, zemūdens masāžu, dūņu un aļģu procedūras, kriomasāžu, kā arī sāls istabu.

VCA dibināta 2011.gada novembrī. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir AS Poliklīnika, kas savukārt pieder kompānijai Repharm, kurai pieder arī lielākā Latvijas zāļu vairumtirgotāja Recipe Plus, lielāko Latvijas aptieku tīklu - Mēness aptiekas - pārvaldošā AS Sentor Farm aptiekas un AS Rīgas farmaceitiskā fabrika (RFF).

Komentāri

Pievienot komentāru