Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Reizi mēnesī pie veikala «Preces no Vācijas» vērojama mūsdienām netipiska aina - pie tā Tallinas ielā, Rīgā un Zvejniekciema centrā veidojas cilvēku rindas, kas sanākuši, lai pirmie tiktu pie «pērlēm» no pagātnes par demokrātiskām cenām.

Veikala pārstāvis Jānis Krauklis nevēlējās sniegt sīkāku informāciju vien pastāstīja, ka reizi mēnesī, kad veikala preču klāsts tiek papildināts, pirmie pircēji vietu rindā mēdz ieņemt jau sešos no rīta. Viņu vidū ir gan kolekcionāri, gan tie, kas lūko pēc praktiskām lietām - mēbelēm un saimniecības priekšmetiem, nereti vēl nelietotiem.

Nodrošināt visiem pieejamas un konkurētspējīgas cenas uzņēmums varot, pateicoties tam, ka biznesā nodarbināta visa ģimene. J. Krauklis reizi mēnesī dodas uz Vāciju, lai meklētu preces.

Lai gan liela daļa veikala produktu iederas kategorijā - senlietas, starp tām iespējams atrast arī ne tik senas lietas, sākot ar retro IKEA mēbelēm līdz pilnīgi jaunām precēm darba kārtībā. Tāpat plašā piedāvājumā veikalā ir vintage foto kameras, porcelāna figūriņas, gaismekļi, metāla izstrādājumi, kā arī saimniecības preces no Vācijas.

Par preču pievedumu pircēji uzzina ar sociālo tīklu palīdzību vai pateicoties paziņojumam veikala skatlogā.

Veikals darbojas jau piecus gadus un veikala pārstāvis atklāj, ka interesentu netrūkstot. Tiek domāts arī par paplašināšanos, kas palīdzētu apmierināt pieprasījumu un novērstu ikmēneša drūzmēšanos.

Kāds rindā pie veikala sastapts vīrietis stāstīja, ka dažkārt pircēji savā starpā nevar sadalīt preces. Esot pat gadījumi, kad, nevēloties, lai prece tiek kādam citam, tā aiz dusmām tiek saplēsta. Tāpat pircēju vidū vērojamas arī domstarpības un dzirdama skaļāku vārdu apmaiņa.

Komentāri

Pievienot komentāru