Citas ziņas

Skatītākais TV kanāls septembrī – LNT; raidījums – UgunsGrēks 4

Elīna Pankovska, 06.10.2010

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Skatītākais kanāls šī gada septembrī bijis LNT . Tā vērošanai veltīti 16,7% no kopējā TV skatīšanās laika.

Otrajā vietā ierindojies kanāls TV3 ar 14%, bet trešajā – kanāls PBK ar 11%, liecina pētījumu aģentūras TNS Latvia apkopotie dati. Savukārt kanāla LTV1 vērošanai veltīti 7,5%, kanāla RTR Planeta Baltija – 5,3%, bet kanāla 3+ vērošanai – 4,3 %. Video un DVD vērošana septembrī aizņēmusi 2,1% no visa laika.

Dati rāda, ka laiks, ko vidēji dienā viens TV skatītājs pavadījis pie TV ekrāna šī gada septembrī, bija četra stundas un 47 minūtes, kas ir par 11 minūtēm vairāk, nekā šī gada augustā. Igaunijā viens TV skatītājs pie TV ekrāna pavadījis piecas stundas un četras minūtes vidēji dienā, savukārt Lietuvā –četras stundas un 37 minūtes vidēji dienā.

Septembra programmu topa pirmajā vietā ierindojies seriāls UgunsGrēks 4 kanālā TV3 , kuru vērojuši vidēji 10,4%, jeb 226,4 tūkst. Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem. Topa otrajā vietā – Latvijas zelta talanti 2010 kanālā LNT . Šo šovu vērojuši vidēji 10%, jeb 217,7 tūkst. Savukārt trešajā vietā - Līderu debates. Premjeri kanālā LNT , šo raidījumu vērojuši vidēji 10%, jeb 216,6 tūkst. Latvijas iedzīvotāju. Programmu top 20 iekļuvuši arī raidījumi: Ekstrasensu cīņas 8 ,TV3 ziņas , LNT ziņas un Degpunktā.

Skatītāko pārraižu vidū arī šovi: Dziedošās ģimenes kanālā LNT un Dziedi ar zvaigzni 2. Milžu cīņaskanālā TV3 . Šovu tiešraides tiek pārraidītas vienlaicīgi, bet daļa skatītāju labprāt skatītos abus.

Komentāri

Pievienot komentāru