Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

"Interneta veikals ar preču piegādi līdz durvīm un tagad arī mobilā lietotne ir mūsu krīzes mācības," teic virtuves trauku un piederumu ražotāja "Fissman" Latvijas pārstāvniecības direktore Kristīne Ginķo. Savu piekto 110 kvadrātmetrus plašo veikalu Latvijā ražotājs atver 2.jūnijā tirdzniecības centrā "Origo".

K. Ginķo informē, ka piektā veikala atvēršana uzņēmumam bija plānots solis, kuru vīrusa Covid-19 krīze par diviem mēnešiem piebremzēja, savukārt mobilās lietotnes izstrādi, tieši pretēji - krīzes situācija ir stimulējusi.

"Telpu nomas līgums ar "Origo" tika plānots jau pusgadu iepriekš. Katra jauna veikala atvēršana nozīmē investīcijas, kurām mēs gatavojamies laicīgi. Jaunatvērtā veikala izveidē investēti ap 95 tūkstošiem eiro un tas ir šobrīd plašākais zīmola veikals Latvijā," stāsta "Fissman" vadītāja.

Jaunais veikals tirdzniecības centrā "Origo" tiks atklāts 2.jūnijā. Tur būs pārstāvēti vairāk nekā 2 tūkstoši preču vienību.

"Joprojām pati populārākā prece ir pannas, bet esam novērojuši, ka krīze ir būtiski mainījusi pircēju paradumus, proti, tagad pērk vairāk dārgākās preces, izvēlas rūpīgāk un meklē kvalitāti. Jūtams, ka iedzīvotāji vairāk gatavo mājās, jo audzis pieprasījums pēc piederumiem cepšanai, aksesuāriem, kā arī virtuves nažiem. Šajā pavasarī daudz vairāk tiek pirkti arī termosi un ūdens pudeles. Interesants novērojums, uzkrītoši pieaudzis ir pircēju – vīriešu skaits," stāsta zīmola vadītāja Latvijā.

Tāpat uzņēmums ir novērojis, ka pēdējo divu mēnešu laikā ir dubultojusies interneta veikala aktivitāte.

"Jaunizstrādātajai mobilajai aplikācijai FISSMAN LV ir iespēja izvēlēties gan latviešu, gan krievu valodu un tā ir piemērota gan iOS, gan Android sistēmām," stāsta "Fissman" Latvijas biroja vadītāja.

Jaunatvērtā veikala apmeklētāji būs pirmie, kas varēs novērtēt mobilo tehnoloģiju jaunumu – veikalā noskanēt interesējošās preces kodu, izmantojot mobilo aplikāciju, un lietotnē iegūt uzreiz visu saistošo informāciju par konkrēto preci.

Latvijas tirgū virtuves trauku un piederumu ražotājs "Fissman" ienāca pirms trīs gadiem. Zīmols ir pārstāvēts Eiropā, Austrumeiropā, Vidusaustrumos un Āzijā. Kopā pasaulē šobrīd ir ap 400 "Fissman" veikalu. Latvijā "Fissman" veikali ir tirdzniecības centros "Alfa", "Domina", "Damme", "Mols" un tagad arī "Origo".

Komentāri

Pievienot komentāru