Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Tirdzniecības nams Kurši turpina būvmateriālu veikalu tīkla attīstību un Salaspilī atvērs līdz šim lielāko veikalu, informē uzņēmums.

Līdz ar tā atvēršanu Latvijā darbosies 19 TN Kurši.

Jaunā TN Kurši Salaspilī izveidē tiks ieguldīti 3,5 miljoni eiro, norāda TN Kurši valdes priekšsēdētājs Juris Pimanovs. Uzņēmums ir novērtēts starp profesionāliem būvniekiem, bet pēdējos gados kā vēl viena attīstības prioritāte izvirzīts mazumtirdzniecības pircējs.

TN Kurši Salaspilī tiks atklāts pircējiem šī gada 17. martā. Tas atradīsies Salaspilī, Zviedru ielā 6, Daugavpils šosejas malā virzienā uz Ogri un tikai 0,5 km no Rīgas.

Jaunā tirdzniecības centra platība Salaspilī būs 2850 m2. Plānots, ka, sākoties dārzu darbu sezonai, veikala klāsts būvniecībai un mājai tiks paplašināts ar produkcijas piedāvājumu dārzam.

SIA Tirdzniecības nams Kurši ir Latvijas kapitāla uzņēmums, un tā apgrozījums 2014. gadā veidoja 66,9 miljonus eiro, pieaugot par gandrīz 13%. Pēc apgrozījuma uzņēmums ir otrs lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā. Tā akcionāri ir SIA Augstceltne, Juris Kursītis un Juris Pimanovs. TN Kurši šogad aprit 16 gadi.

Komentāri

Pievienot komentāru