Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Apmeklētājiem durvis vēris jau otrais jaunā koncepta AS VIRŠI-A (“Virši”) veikals, kas darbojas ārpus ierastās degvielas uzpildes staciju vides. Tas atrodas tirdzniecības centrā “Origo”.

Veikala izveidē investēti 90 000 eiro.

“Centra rajons dinamiski attīstās un blakus esošām būvēm un ierastai vilcienu satiksmei top jaunas biroja ēkas un ātrvilcienu līnija, kura savienos Rīgu ar citām Eiropas valstīm. Tāpēc ar šo lokāciju vēlamies arvien plašākam apmeklētāju lokam nodrošināt visu ikdienā nepieciešamo,” uzsver Linda Prūse, “Virši” valdes locekle un Mazumtirdzniecības daļas vadītāja.

“Līdz ar t/c “Origo” nomnieku klāsta paplašināšanos, mēs augstu novērtējam, ka mūs izvēlas gan starptautiski zināmi zīmoli, gan vadošie Latvijas uzņēmumi, kuru sniegto pakalpojumu klāsts ir novērtēts un sabiedrībā iecienīts. Esmu pārliecināta, ka jaunais Viršu koncepta veikals būs lielisks papildinājums t/c “Origo” piedāvājumam,” norāda Evija Majevska, multifunkcionālā tirdzniecības centra “Origo” komercdirektore.

Šis ir jau otrais “Virši” jaunā koncepta veikals, kurā nav pieejama degvielas uzpilde un autovadītājiem paredzētās preces. Pagājušā gada septembrī durvis vēra pirmais šāda koncepta veikals Rīgas centrā, Tērbatas ielā. Savukārt kopš pērnā gada vasaras tirdzniecības centrā “Spice” kafijas baudītājus priecē Baltijā pirmais barista robots.

Šobrīd "Virši" tīklā ir 77 tirdzniecības vietas, no tām 74 degvielas uzpildes stacijas, un tīklā strādā vairāk nekā 780 darbinieki visos Latvijas reģionos. Kopš 2021. gada 11. novembra AS VIRŠI-A akcijas ir iekļautas Nasdaq Riga biržas alternatīvajā tirgū First North.

Komentāri

Pievienot komentāru