Būve

Virši-A modernizē vēl trīs degvielas uzpildes stacijas

Dienas Bizness, 19.10.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lielākais pašmāju degvielas tirgotājs AS VIRŠI-A, turpinot degvielas uzpildes staciju tīkla modernizāciju atbilstoši jaunajai koncepcijai, ir uzsācis trīs degvielas uzpildes staciju (DUS) modernizēšanu. Atbilstoši jaunajai koncepcijai tiks modernizētas DUS Valka Lugaži, DUS Jugla un DUS Alūksne. Plānots, ka modernizācijas darbi tiks pabeigti līdz šī gada beigām, teikts paziņojumā presei.

DUS Valka Lugaži modernizācijas darbi tiek plānoti gan iekštelpās, gan āra teritorijā. Būvniecības periodā plānots pārbūvēt degvielas uzpildes stacijas ēku, kurā atbilstoši jaunajai koncepcijai tiks iekārtota arī atpūtas zona ar galdiņiem. Plānots, ka nākamgad tiks atjaunots arī aptuveni 5000 m2 liels teritorijas laukuma segums, kā arī tiks veikti DUS iebrauktuves labiekārtošanas darbi un vairāku jaunākās paaudzes degvielas uzpildes sūkņu uzstādīšana.

DUS Jugla tiek veikti āra teritorijas labiekārtošanas darbi - tajā veikta jaunākās paaudzes degvielas uzpildes sūkņu uzstādīšana, jumta seguma nomaiņa stacijas ēkai, uzsākta jaunas nojumes būvniecība, kā arī bruģa seguma nomaiņa pie degvielas uzpildes sūkņiem. DUS iekštelpās pēc jaunās koncepcijas jau ir modernizēts sanitārais mezgls un atpūtas zona.

Modernizācijas darbi tiek veikti arī DUS Alūksne. Labiekārtošanas darbi norisinās veikala teritorijā, kur tiek veikts kosmētiskais remonts, kā arī veidota un labiekārtota atpūtas zona. DUS Alūksne šogad jau ir uzstādīti jaunākās paaudzes degvielas sūkņi.

Šī gada sākumā veikta modernizācija DUS Smiltene Vidzemē, savukārt aprīlī tika pabeigti labiekārtošanas darbi DUS Ugāle Kurzemē.

Komentāri

Pievienot komentāru