Ražošana

Baltic Candles Ltd apgrozījums pagājušajā finanšu gadā - 16,9 miljoni eiro

Db.lv, 22.11.2018

Jaunākais izdevums

Sveču ražotājs SIA «Baltic Candles Ltd» aizvadītajā finanšu gadā no 2017.gada 1.maija līdz 2018.gada 30.aprīlim palielinājis savu apgrozījumu līdz 16,928 miljoniem eiro, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 1,187 miljoni eiro, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Salīdzinot ar finanšu gadu, kas noslēdzās 2017.gada 30.aprīlī, SIA «Baltic Candles Ltd» neto apgrozījums pērn pieauga par 13,4%, bet uzņēmuma peļņa saruka par 29%.

Uzņēmuma gada pārskats liecina, ka pagājušajā finanšu gadā SIA «Baltic Candles Ltd» uz Eiropas Savienības dalībvalstīm eksportējis sveces 14,191 miljona eiro vērtībā, Latvijā realizēta produkcija 442 tūkstošu eiro apmērā, savukārt uz citām valstīm eksportētas sveces 2,295 miljonu eiro vērtībā.

SIA «Baltic Candles Ltd» pagājušā finanšu gada rezultāti uzņēmumu ierindo sestajā vietā starp Dobeles novada uzņēmumiem ar lielāko apgrozījumu. Uzņēmums pagājušajā gadā nodarbināja vidēji 329 darbiniekus, kas bija par trim vairāk nekā gadu iepriekš.

SIA «Baltic Candles Ltd» apgrozījums finanšu gadā no 2016.gada 1.maija līdz 2017.gada 30.aprīlim bija 14,932 miljoni eiro un uzņēmuma tīrā peļņa bija 1,672 miljoni eiro.

Sveču ražotājs dibināts 1996.gadā, un tā patiesā labuma guvējs ir Dānijas pilsonis Jens Thorup.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sveču ražotājs SIA «Baltic Candles Ltd» aizvadītajā finanšu gadā no 2018. gada 1.maija līdz 2019. gada 30.aprīlim strādājis ar apgrozījumu 18,452 miljoni eiro un uzņēmuma peļņa sasniedza 1,381 miljonu eiro, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Salīdzinot ar finanšu gadu, kas noslēdzās 2018.gada 30.aprīlī, uzņēmuma apgrozījums pieaudzis par 9% jeb 1,525 miljoniem eiro, savukārt tā peļņa pieaugusi par 16,3% jeb 194 tūkstošiem eiro.

«Lursoft» multi atskaite liecina, ka uzņēmuma apgrozījums pieaudzis jau piekto gadu pēc kārtas, arī uzņēmuma peļņas rādītāji pēdējos četrus gadus pārsniedz vienu miljonu eiro.

SIA «Baltic Candles Ltd» pagājušajā finanšu gadā uz Eiropas Savienības dalībvalstīm eksportējis sveces 15,204 miljonu eiro vērtībā, Latvijā realizēta produkcija 412 tūkstošu eiro vērtībā, bet uz citām valstīm eksportētas sveces 2,837 miljonu eiro vērtībā, liecina uzņēmuma gada pārskats.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2020. gada Ilgtspējas indeksa rezultāti liecina, ka vietējo uzņēmumu un organizāciju interese un izpratne par atbildības un ilgtspējas principiem pieaug. Šogad kopējais novērtējuma dalībnieku sniegums sasniedza 75,4%, kas ir teju par 30% vairāk nekā pirmajā novērtējumā 2010. gadā.

Ilgtspējas indeksa augstākajai jeb platīna kategorijai šogad kvalificējās 19 uzņēmumi. Divi no tiem šo vērtējumu saņēmuši pirmo reizi – "LDz Cargo" un "Rīgas Siltums" pievienojās organizācijām, kas platīna kategoriju ieguvušas jau iepriekšējos gados: "Augstsprieguma tīkls", "Balta", "Baltic International Bank", "Cēsu alus", "Coca-Cola HBC Latvia", "Latvenergo", "Latvijas Autoceļu uzturētājs", "Latvijas dzelzceļš", "Latvijas Loto", "Rimi Latvia", Rīgas tehniskā universitāte, "Sadales tīkls", "SEB banka", "Schwenk Latvija", Starptautiskā lidosta "Rīga", "Swedbank" un "Ventspils reiss".

"Korporatīvajā vidē ilgtspēja jau sen nav modes tendence. Tas ir organizāciju dzīvesveids, kam ir ļoti nozīmīga ietekme gan uz to izaugsmi, gan sabiedrību, gan arī valsts un pasaules attīstību kopumā. Tāpēc pozitīvi vērtējams ir fakts, ka Latvijā aizvien vairāk organizāciju sāk domāt par ilgtspējīgu un atbildīgu uzņēmējdarbības praksi.

Komentāri

Pievienot komentāru