Martā Rīgā tiks atvērts pirmais robata restorāns Baltijā 

Latvijas galvaspilsētas restorānu saimei martā piepulcēsies pirmais robata grila restorāns un kokteiļu bārs Baltijā. Gadsimtiem senās ēdiena pagatavošanas tradīcijas uz robata grila eiropiešiem saprotamā «tulkojumā» pasniegs restorāna brand chef no Latvijas, kurš guvis pieredzi Japānas restorānos.

Lelde Petrāne, 09.2.2016

Idejas autori un realizētāji ir restorānu grupa Zivju lete.

Ēdiena pagatavošana ar robata grilu ir gadsimtiem sena tradīcija, ko Japānā aizsāka Hokaido salā dzīvojošie zvejnieki, skaidro restorāna idejas īstenotāji. Ēdienkartē galvenokārt būs jūras veltes, gaļa un dārzeņi, kā arī tradicionālā un Latvijā pazīstamā japāņu virtuve, taču būtiska loma paredzēta arī fusion virtuvei un kokteiļiem.

Uvis Janičenoks esot jaunās paaudzes pavārs - dažādu virtuvju pētnieks, un viņa pieredze un zināšanas, kas gūtas, iepazīstot gan radošo, gan tradicionālo Japānas virtuvi autentiskā vidē, kalpošot kā augsta pievienotā vērtība.

Robata grila bārs un restorāns COD top Rīgā, Tērbatas ielā 45.

 

No šīs sadaļas

Latvijas lielākās tūrisma kompānijas šā gada prognozēs ir samērā piesardzīgas, strauju...

Piektdien, 12. februārī, tirdzniecības centrā Mustamäe durvis vērs trešais Latvijas...

Latvijas reklāmas aģentūras starptautiskā arēnā virza gan vietējos zīmolus, gan veido reklāmas...

Latvijas aviokompānija airBaltic ir saņēmusi ISPY 2016 zelta medaļu par apkalpošanas kvalitāti...

Pašmāju picēriju tīkla Pica Lulū īpašnieces SIA Later LTD pērnā gada apgrozījums...

Autostāvvieta Brīvības un Dzirnavu ielas stūrī vairākus gadus darbojusies nelikumīgi; īpašniekam...

Atvēršanai Rīgā tuvojas pirmā ātrās ēdināšanas zīmola Pizza Hut ēstuve, apstiprina...

Plāno tūrisma aģentiem likt papildu pienākumu pierādīt, ka tiem ir noslēgts līgums...

Igauņu kompānijai Taxify OÜ, kas ar dažiem klikšķiem mobilajā lietotnē piedāvā izsaukt...

Vieglo taksometru pakalpojumu nozarē pārliecinošu virsroku ņēmuši mazie uzņēmumi,...