Tirdzniecība un pakalpojumi

A. W.Olsen & Partners maina nosaukumu

Db.lv, 17.08.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Baltijā visgodalgotākā komunikācijas aģentūra pasaules mēroga konkursos “A.W.Olsen & Partners”, kas dibināta 2005.gadā, turpmāk tiks saukta “Olsen+Partners”.

Apvienojot stratēģisku pieeju ar plašu praktisko pieredzi sabiedrisko attiecību, mārketinga un reklāmas jomā, aģentūra paplašinās darbību un turpmāk piedāvās uzticēšanās pārvaldību.

"Mūsdienu korporatīvās komunikācijas formula nozīmē to, ka organizācijas piesaista auditorijas uzmanību, piedāvājot apmaiņā emocijas un iespaidus. Taču šai formulai ir svarīgs turpinājums – auditorija ir gatava ilgstoši mijiedarboties tikai ar tām organizācijām, kurām uzticas," norāda „Olsen+Partners” partnere Olga Kazaka.

To apstiprina arī aptauja, ko pēc „Olsen+Partners” pasūtījuma veica tirgus izpētes kompānija “Norstat”, kurā piedalījās 1535 uzņēmēji no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Tajā secināt, ka kā svarīgāko komunikācijas uzdevumu tuvākajiem trim gadiem uzņēmumi izvirza uzticēšanās izveidi un tās nostiprināšanu. Latvijā to norādīja 73%, Lietuvā 70% un Igaunijā 80% komersantu.

"Tā kā organizāciju vadītāji uzskata uzticēšanos par galveno trūkstošo resursu, mēs izvirzām sev uzdevumu palīdzēt viņiem iegūt un nostiprināt uzticēšanos, izmantojot stratēģisku un mūsdienīgu komunikāciju, sākot no mediju attiecībām un integrētām mārketinga kampaņām līdz pat lobēšanai un konsultēšanai par dažādības, vienlīdzības un iekļaušanas (DEI) politiku," saka Olga Kazaka.

Pēdējo desmit gadu laikā aģentūra ir saņēmusi visvairāk apbalvojumu pasaules prestižākajā sabiedrisko attiecību un komunikācijas jomas konkursā "IPRA Golden World Awards", ko rīko Starptautiskā sabiedrisko attiecību asociācija (IPRA). Tādējādi aģentūra ir ne tikai titulētākā starp Latvijas, bet visas Baltijas mērogā.

Komentāri

Pievienot komentāru