Mazumtirdzniecība

Aizdomās par naudas izkrāpšanu no kamīnkrāšņu pircējiem policija meklē vīrieti

Lelde Petrāne, 01.12.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Valsts policijā ir sākti vairāki kriminālprocesi par krāpšanu saistībā ar firmu SIA Kamīnkrāsnis, kas piedāvā klientiem iegādāties preces, veicot priekšapmaksu, bet pēc tam solītās preces nepiegādājot un neatgriežot naudu. Policija aicina ziņot par attēlā redzamo vīrieti, kurš, iespējams, ir saistīts ar krāpnieciskajām darbībām.

Valsts policija no iedzīvotājiem ir saņēmusi informāciju, ka uzņēmums SIA Kamīnkrāsnis savā interneta mājas lapā potenciālajiem klientiem piedāvā iegādāties dažādas krāsnis un to piederumus.

Atsaucoties uz uzņēmuma piedāvājumu, vairāki klienti ir pasūtījuši dažādas preces, veikuši pasūtījuma priekšapmaksu vai avansa maksājumu, pretī saņemot rēķinu. Tomēr pēc tam nav saņēmuši ne pasūtītās preces, nedz atguvuši iemaksāto naudu.

Valsts policija atgādina ikvienam rūpīgi izvērtēt preces vai pakalpojuma iegādes nosacījumus un aicina ikvienu, kurš cietis no SIA Kamīnkrāsnis krāpnieciskajām darbībām, vērsties ar iesniegumu tuvākajā policijas iecirknī.

Aizdomās par krāpšanu, policija meklē attēlā redzamo uzņēmuma pārstāvi un aicina ikvienu atsaukties, ja ir zināma attēlā redzamā vīrieša atrašanās vieta.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

SIA Kamīnkrāsnis lietā policijā pieteicies vaininieks

Lelde Petrāne, 04.12.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Valsts policijā ir vērsies vīrietis, pret kuru ir uzsākti vairāki kriminālprocesi par krāpšanu saistībā ar firmu SIA Kamīnkrāsnis. Firma piedāvāja klientiem iegādāties preces, veicot priekšapmaksu, bet pēc tam solītās preces nepiegādājot un neatgriežot naudu.

Valsts policija nedēļas sākumā izsludināja uzņēmuma SIA Kamīnkrāsnis pārstāvja meklēšanu. Vīrietis tika turēts aizdomās par kamīnkrāšņu un to piederumu pircēju apkrāpšanu. Pateicoties medijos ievietotajai informācijai un sabiedrības atsaucībai, aizdomās turamais 1984. gadā dzimušais vīrietis ieradās policijas iecirknī. Aizdomās turamais vīrietis atzina savu vainu izdarītajā, informē Valsts policija.

Šobrīd ir uzsākti septiņi kriminālprocesi par krāpšanu, kas klientiem kopā radījusi vairāku tūkstošu zaudējumus. Šobrīd turpinās izmeklēšana, tādēļ policija aizvien aicina atsaukties personas, kuras tika apkrāptas.

Komentāri

Pievienot komentāru