Citas ziņas

Apbalvoti labākie klientu apkalpotāji Latvijā

Elīna Pankovska, 14.04.2011

Jaunākais izdevums

Noslēgusies kampaņa Uzslavē labu servisu! un noskaidroti uzslavētākie uzņēmumi, kā arī valsts un pašvaldību iestādes Latvijā.

Uzslavētāko vidū iekļuvuši uzņēmumi, kuri saņēmuši lielāko uzslavu skaitu no saviem klientiem, kā arī guvuši augstāko novērtējumu TNS Latvija veiktā klientu servisa kvalitātes vērtēšanas pētījumā.

Šogad uzslavētāko uzņēmumu vidū kategorijā lielie tirdzniecības tīkli par uzslavētāko kļuvis Statoil, vidējie tirdzniecības tīkli - Stenders un EuroAptieka, bet mazie – AVON Cosmetic.

Kategorijā Finanses un apdrošināšana (bankas) visvairāk uzslavētas Danske Bank un Nordea Bank. Savukārt sadaļā citi finanšu pakalpojumu sniedzēji – BTA. Uzslavētākais lielais uzņēmums sakaru pakalpojumu kategorijā ir Tele2, bet mazais – Balticom.

Kategorijā Tūrisms apakšnozarē Viesnīcas, viesu nami visvairāk labas atsauksmes guvis Hotel Jūrmala SPA, bet apakšnozarē Tūrisma aģentūras – Jēkaba aģentūra. Interneta veikalu vidū klientiem visvairāk patikusi apkalpošana Manaslecas.lv.

Restorānu, bāru un kafejnīcu kategorijā atzinību saņēmuši RIBS&ROCK un ZeDonats.

Nomināciju Laba Servisa sasniegums saņēmis Triatel. Tā piešķirta uzņēmumam, kas šogad proporcionāli visvairāk palielinājis saņemto uzslavu skaitu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Tika piešķirtas arī divas Labsserviss.lv reģionālās balvas – Vidzemes slimnīcai un Hotel Jelgava.

Apbalvojumus par labo servisu saņēmuši vēl daudzi citi uzņēmumi. Šogad kampaņā piedalījušies 124 uzņēmumi un iestādes.

Īpašā atzinība Servisa PATRONS 2011 piešķirts Swedbank un Lattelecom par ieguldījumu klientu servisa kvalitātes attīstībā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lai padarītu rokas instrumentus, piemēram, elektriskos urbjus ērti pieejamus – gan vietas, gan laika ziņā –, turpmāk SIA Stats Serviss piedāvās tos iznomāt pakomātos

Ejot laikam, mainās klientu vajadzības, prasības un ieradumi, tāpēc būvtehnikas un elektroinstrumentu nomas uzņēmums Stats Serviss no nākamā gada sākuma tirgū plāno piedāvāt pirmos instrumentu nomas punktus, kas nebūs ierasta filiāle, bet pašapkalpošanās automāts. Pirmie no šiem nomas punktiem atradīsies Rīgas apkaimes lielveikalos, lai uzņēmums varētu nodrošināt ērtāku loģistiku un, ja nepieciešams, tad šos nomas automātus papildināt ar instrumentiem. Ja sākotnējais projekts būs veiksmīgs, tad gada laikā uzņēmums šo pakalpojumu plāno piedāvāt visā Latvijā, kā arī vēlāk Baltijā. Projekta sākumā nomas automāti darbosies veikalu darba laikā, bet tad, kad projekts būs sevi pierādījis, tiks uzstādīti arī diennakts automāti, kas tiks novietoti ārtelpās. «Es personīgi lepošos, kad mēs atvērsim pirmo diennakts automātu. Būšu izdarījis kaut ko, par ko visi teica, ka tas ir neiespējami,» stāsta Stats Serviss valdes loceklis Vigants Lesausks.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Rāmkalni serviss apgrozījums pieaudzis par 56%

Gunta Kursiša, 28.08.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2012. gadā atrakciju un atpūtas parku nozares uzņēmums SIA Rāmkalnu serviss apgrozīja 1,2 miljonus latu, kas ir par 56% vairāk nekā 2011. gadā, liecina Lursoft dati.

Uzņēmuma peļņa pērn, salīdzinot ar 2011. gadu, gan ir samazinājusies par 14% un veido 39 tūkst. Ls pēc nodokļu nomaksas.

Aizvadītājā gadā uzņēmumā strādāja vidēji 45 darbinieki. Uzņēmuma vienīgais valdes loceklis ir Andis Jansons.

SIA Rāmkalni serviss reģistrēta 2008. gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls veido 2000 Ls. Kompānijas juridiskā adresei ir Inčukalna pagasta «Vītiņkalni».

Uzņēmuma vienīgais dalībnieks ir SIA Mans kalns, kas, savukārt, pieder Viktoram Grūtupam, kurš ir arī SIA Lauku rudzupuķe, SIA Labs Projekts, SIA BioAkcept un SIA Stabils Projekts īpašnieks.

Komentāri

Pievienot komentāru
Atkritumu apsaimniekošana

Atkritumu apsaimniekošanas krīzes novēršanai Rīgā prasa izsludināt ārkārtējo situāciju

LETA, 10.09.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce (AP) otrdien aicinās valdību izsludināt ārkārtējo situāciju Rīgas pašvaldībā saistībā ar izveidojušos krīzi sadzīves atkritumu apsaimniekošanas jomā.

Vienlaikus Rīgas domei plānots uzdot līdz piektdienai īstenot sarunu procedūru ar atkritumu apsaimniekotājiem par iespējām nodrošināt pakalpojumu pēc 15.septembra, informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā (VARAM).

Ārkārtējā situācija ir īpašs tiesiskais režīms, kura laikā valdībai ir tiesības ierobežot arī pašvaldību institūciju tiesības un brīvības, kā arī uzlikt tām papildus pienākumus, skaidroja ministrijā.

«Lai nodrošinātu nepārtrauktu atkritumu izvešanu, neradītu haosu pakalpojuma sniegšanā un novērstu vides un iedzīvotāju veselības apdraudējumu, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija skrupulozi uzraudzīs Rīgas domes rīcību, uz laiku ieviešot īpašu regulējumu,» sola VARAM.

Komentāri

Pievienot komentāru
Auto

Izstūrējuši cauri krīzes bedrēm

Linda Zalāne, 12.03.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Auto tirdzniecības apjomi ripo līdzi ekonomiskajai situācijai valstī, ceturtdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

Igauņu Amserv Grupi AS meitas uzņēmums SIA Amserv Motors ir viens no četriem Toyota oficiālajiem dīleriem Latvijā. Pēdējos piecos gados uzņēmums stabili attīstījies, ko apliecina arī fakts, ka tas ierindojies 2014. gada DB un Lursoft veidotajā Gazeļu sarakstā. 2009. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 14,6 miljoni eiro, bet pērn tas sasniedzis 31 miljona eiro apgrozījumu. «Ņemot vērā to, ka 2008. gadā, sākoties krīzei, auto tirdzniecības apjomi strauji kritās un 2009. gadā šajā biznesā sākās ievērojama lejupslīde, tas ir labs sasniegums. Pagājušajā gadā mūsu servisā tika apkalpoti 28 tūkstoši automašīnu. Mums izdevās realizēt aptuveni 49% no visām Toyota jaunajām automašīnām Latvijā,» informē SIA Amserv Motors valdes loceklis Armands Vimba.

Komentāri

Pievienot komentāru