Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ogrē darbu uzsākusi 1 Min. Klīnika, kur pacienti veselības aprūpes pakalpojumus var saņemt jau tajā pašā dienā. Šī ir jau ceturtā klīniku tīkla filiāle Latvijā.

Klīniku tīkls savu darbību uzsāka 2021. gada pavasarī, un šobrīd pacientiem ir pieejamas jau četras klīnikas filiāles - Ādažos, Jūrmalā, Jelgavā un tagad arī Ogrē.

“Ja cilvēkam rodas ar veselību saistītas akūtas problēmas, risinājums ir nepieciešams nekavējoties, nevis pēc dažām dienām vai pat nedēļām. Šādas iespējas Latvijā līdz šim diemžēl trūka. Nācās ilgstoši zvanīt pa tālruni, lai veiktu pierakstu, gaidīt garās rindās, un pakalpojumus bija sarežģīti saņemt ārpus mediķu ierastā darba laika,” par iemesliem, kādēļ tika radīts 1 Min. Klīniku tīkls, stāsta klīnikas dibinātāja un valdes priekšsēdētāja Ramona Mežale.

1 Min. Klīnikā var saņemt diagnostiku un konsultācijas akūtu, dzīvību neapdraudošu saslimšanu gadījumos. Klīnikā veic vakcināciju, var nodot laboratorijas analīzes, pārsiet un sašūt brūces, saņemt infūziju kursu, veikt elektrokardiogrammu un saņemt citus pakalpojumus.

Tā kā rudenī atkal varētu paaugstināties Covid-19 saslimšanu skaits, R. Mežale informē, ka 1 Min. Klīnikā ir iespējams veikt epidemioloģiski drošu Covid-19 testēšanu, kā arī saņemt pielāgoto Covid-19 vakcīnu.

Klīnikas filiāle Ogrē atrodas blakus “Rimi” lielveikalam. Izvēloties atrašanās vietas klīnikām, svarīgākais ir, lai pacientiem tās ir ērti sasniedzamas pa ceļam no un uz darbu vai mājām, kā arī vienmēr ir pieejama bezmaksas autostāvvieta. Līdz vizītes sākumam pacients var gaidīt arī savā auto un var doties saņemt pakalpojumu, tiklīdz uz ekrāna klīnikas ārpusē ierauga savu pieraksta kodu.

Komentāri

Pievienot komentāru