Citas ziņas

Baiba Bože atstāj Liepājas koncertzāles vadītājas amatu

Zane Atlāce - Bistere, 23.12.2016

Jaunākais izdevums

Liepājas koncertzāles Lielais dzintars vadītāja Baiba Bože nolēmusi atstāt SIA Lielais dzintars valdes locekles amatu, informē Liepājas pilsētas pašvaldībā.

Līdz jauna valdes locekļa izraudzīšanai koncertzāli vadīs līdzšinējais Lielā dzintara valdes loceklis Aldis Kaupa. B.Bože koncertzāli sāka vadīt gadu pirms tās atklāšanas. Par Lielā dzintara valdes locekli viņa tika apstiprināta 2014.gada decembrī.

«Vēlos izteikt pateicību līdzšinējai koncertzāles valdes loceklei par sadarbību. Novērtēju Baibas Božes paveikto, īpaši vēlos pateikties par to, kalīdzšinējā valdes locekle bijusi klāt pie visiem aktuālajiem procesiem koncertzāles atklāšanas gadā,» atzina Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, kultūras un sporta jautājumos Vilnis Vitkovskis (Liepājas partija).

«Pa šiem gadiem izveidota spēcīga komanda, piesaistīta lieliska mākslinieciskā vadītāja. Esam veiksmīgi aizvadījuši pirmo koncertzāles gadu un skaidri nodefinējuši turpmākos mērķus. Šādu uzdevumu biju sev izvirzījusi. Vēlos pateikties visiem kolēģiem, Liepājas domes vadībai, tās struktūrvienībām un iestādēm, Kultūras ministrijai, Liepājas Simfoniskajam orķestrim, Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina skolai, visiem sadarbības partneriem par līdzšinējo atbalstu un konstruktīvo sadarbību,» piebilda B.Bože.

Uz SIA Lielais dzintars brīvo valdes locekļa amatu sludinās atlasi saskaņā ar Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldes likumu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būvniecība un īpašums

Ievēlēta jaunā Latvijas Būvniecības padome

Žanete Hāka, 22.11.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pirmdien, 21.novembrī būvniecības nozares nevalstisko un profesionālo organizāciju pārstāvji tikās Ekonomikas ministrijā, lai ievēlētu jauno Latvijas Būvniecības padomi.

Padomē ievēlēti un tās darbā nākamā gada laikā piedalīsies:

- Latvijas Elektronerģētiķu un Energobūvnieku asociācijas valdes loceklis Pēteris Dzirkals,

- Latvijas Arhitektu savienības priekšsēdētāja vietniece un Latvijas Arhitektu savienības sertificēšanas centra vadītāja Elīna Rožulapa,

- Latvijas ceļu būvētājs izpilddirektors Zigmārs Brunavs,

- Latvijas siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas inženieru savienības valdes priekšsēdētāja vietniece Ināra Laube,

- Būvmateriālu ražotāju asociācijas izpilddirektors Leonīds Jākobsons,

- Latvijas Būvinspektoru un būvuzraugu asociācijas valdes loceklis Juris Mellēns,

- Latvijas Būvuzņēmēju partnerības vadītāja Baiba Fromane,

Komentāri

Pievienot komentāru
Būvniecība un īpašums

Latvijas Būvniecības padomi vadīs Gints Miķelsons

Žanete Hāka, 07.12.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šā gada 7.decembrī Ekonomikas ministrijā notika Latvijas Būvniecības padomes sēde, kurā tika ievēlēti padomes priekšsēdētājs un tā vietnieks, kā arī iezīmēti jaunās Padomes galvenie darba virzieni, informē EM.

Par Padomes priekšsēdētāju būvniecības nozari pārstāvošo nevalstisko organizāciju pārstāvji ievēlēja Ilgtspējīgas Būvniecības padomes valdes priekšsēdētāju Gintu Miķelsonu, bet par priekšsēdētāja vietnieku ievēlēja biedrības Latvijas Būvuzņēmēju partnerība valdes locekli Baibu Fromani.

Iezīmējot jaunās Padomes darba uzdevumus un mērķus, Gints Miķelsons uzsvēra, ka nepieciešams uzlabot Padomes darba efektivitāti, pārskatot īstermiņa un vidēja termiņa mērķus un stiprināt Padomes statusu un ietekmi nozares attīstībai būtisko jautājumu risināšanā.

Uzrunājot padomi EM valsts sekretāra vietnieks, Būvniecības un mājokļu politikas departamenta direktors Edmunds Valantis aicināja pievērst uzmanību plašajiem izaicinājumiem būvniecības nozarē, kas kopīgiem spēkiem ir jārisina, īpaši jautājumos, kas saistīti ar ēnu ekonomiku, kā arī būvniecības kvalitātes uzlabošanu.

Komentāri

Pievienot komentāru