Jaunākais izdevums

Aizkrauklē durvis pircējiem vēris SIA DGS Mode lietoto apģērbu veikals. Pircējiem jau no paša rīta par to bija diezgan liela interese, vēsta reģionālais medijs Staburags.

Bijušās ledushalles ēkas otrajā stāvā nopērkams apģērbs ar DGS apģērbi zīmolu, bet drīzumā tirdzniecības zāli papildināšot ar DGS premium zīmola apģērbu, kas ir kvalitatīvāks.

SIA DGS Mode līgumu ar ēkas īpašnieci noslēgusi uz diviem gadiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ogrē apkures nodrošināšanā šogad iesaistīts vēl viens siltumenerģijas ražošanas objekts – tā ir jaunā katlu māja Rietumu ielā 1,Ogrē, informē Ogres novada dome.

Atšķirībā no pārējām katlu mājām Ogrē, kur kā kurināmais tiek izmantota importētā dabasgāze, jaunajā katlu mājā siltumenerģiju ražo, izmantojot vietējo kurināmo – šķeldu.

Projekts ir realizēts pilsētas rūpnieciskās apbūves teritorijā. Projektu realizēja Ogres novada pašvaldības uzņēmums SIA MS siltums, izmantojot Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzekļus un Nordea bankas finansējumu. Darbus veica SIA Filter. Katlu mājas un siltumtrašu būvniecības izmaksas bija 5,9 miljoni eiro. Siltuma tarifs pilsētā būs nemainīgi zems un prognozējams, kā rezultātā patērētāji ietaupīs ap 1 miljonu eiro gadā salīdzinājumā ar rēķiniem par apkuri pēdējos 6 gados.

Komentāri

Pievienot komentāru