Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Degvielas uzpildes staciju tīkls Circle K investējis vairāk nekā vienu miljonu eiro degvielas vedēju autoparkā, papildinot to ar desmit jaunākās paaudzes modeļiem.

Tie aprīkoti ar inovatīvām tehnoloģijām, kas rūpējas par nemainīgi augstu degvielas kvalitāti pārvadāšanas laikā un ceļu satiksmes drošību, kā arī ir ekonomiskāki un videi draudzīgāki.

Transportēšanas un glabāšanas tehnoloģijas tieši ietekmē to, kādu degvielu rezultātā ielejam automašīnas bākā, – ja tās ir novecojušas vai pārvadāšanas procesi netiek uzraudzīti, pastāv risks, ka degviela zaudē kvalitāti.

“Degvielas vedējiem un to tehnoloģijām ir ļoti nozīmīga loma kopējā degvielas ceļā no rūpnīcas līdz auto bākai. Degviela ir “dzīvs produkts”, tāpēc tās kvalitāti nenosaka tikai rūpnīcā izdots sertifikāts, izšķiroši ir tas, cik pareizi tā tiek pārvadāta, pārkrauta un uzglabāta. Mēs turpinām investēt arvien jaunos tehniskos risinājumos, kas garantē, ka klientu bākās nonāk kvalitatīvs produkts, kas atbilst augstākajiem ES standartiem pēc visiem parametriem. Jaunie transporta modeļi ir ne tikai aprīkoti ar modernākām tehnoloģijām, bet arī nodrošina zemāku CO2 izmešu daudzumu un ir ekonomiskāki, tā samazinot transportēšanas ietekmi uz apkārtējo vidi,” par investīcijām plašāk stāsta Circle K Latvia degvielas kategorijas vadītājs Gatis Titovs.

Jaunie vedēji aprīkoti ar mūsdienu jaunākajām tehnoloģijām, kas ļauj nepārtraukti kontrolēt kravas stāvokli. GPS navigācija un attīstītā sensoru sistēmas fiksē katru darbību gan maršrutā, gan arī uzkraušanas un nokraušanas procesā, kas izslēdz jebkādas nesankcionētas manipulācijas.

Vedēji aprīkoti ar sensoriem, kas novērš ārējās vides ietekmi un dažādu degvielu sajaukumu veidošanos. Papildus tam kabīne ir aprīkota ar sistēmu, kas neļauj auto iedarbināt, ja konstatēta alkohola klātbūtne šofera organismā, kā arī visā maršrutā tiek kontrolēts un ierobežots maksimālais braukšanas ātrums.

"Circle K Latvia" apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2020.gada 1.maija līdz šā gada 30.aprīlim, bija 369,595 miljoni eiro, kas ir par 9,4% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa saruka par 22,2% - līdz 10,664 miljoniem eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru