Pakalpojumi

CV-Online īpašnieks veidos kopuzņēmumu ar Monster Worldwide

Lelde Petrāne, 12.11.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Interneta personāla atlases uzņēmuma CV-Online īpašnieks Somijas mediju koncerns Alma Media pastiprinājis sadarbību ar ASV uzņēmumu Monster Woldwide, lai stiprinātu savas pozīcijas Austrumeiropā un Baltijas valstīs.

Alma Media un Monster Worldwide ir paziņojušas par kopuzņēmuma izveidi, kas ļaus apvienot abu uzņēmumu sniegtos pakalpojumus Polijā, Ungārijā, Čehijā, Slovākijā, Horvātijā, Somijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

Turpmāk apvienotā uzņēmuma nosaukums būs Alma Career Oy un tas iekļausies Alma Media Digital Consumer Services segmentā. Kopuzņēmums savu darbību Eiropā uzsāks no 2014. gada. 85% akciju uzņēmuma būs Alma Media, bet 15% Monster Worlwide.

«Uzņēmuma stratēģiskie mērķi paliks nemainīgi – fokusēšanās uz personāla atlasi un karjeras pakalpojumiem interneta vidē,» sacīja CV-Online Latvia biznesa attīstības vadītājs Aivis Brodiņš.

2012. gada februārī interneta personāla atlases uzņēmumu Baltijā CV-Online iegādājās Somijas mediju koncerns Alma Media.

CV-Online Latvijā darbojas kopš 1999.gada. Monster Worldwide darbojas interneta personāla atlasē vairāk nekā 40 valstīs.

Komentāri

Pievienot komentāru