Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Par uzņēmuma reorganizāciju paziņojis alkoholisko un bezalkoholisko dzērienu vairumtirgotājs AS “Interbaltija AG”, informē Klientu Portfeļa monitorings.

Paziņojumā teikts, ka apvienošanas ceļā AS “Interbaltija AG” kā iegūstošajai sabiedrībai tiks pievienots SIA “Interbaltija Arka”. Gan AS “Interbaltija AG”, gan SIA “Interbaltija Arka” kreditori tiek aicināti pieteikt savas prasījumu nodrošināšanas prasības viena mēneša laikā.

Salīdzinot ar 2017.gadu, pērn AS “Interbaltija AG” aprozījums palielinājās par 4,4%, sasniedzot 7,95 milj.EUR, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas bijusi 244,51 tūkst.EUR. Uzņēmuma ieņēmumu pieaugumu galvenokārt nodrošinājuši pārdošanas apjomu kāpumi ūdens un dzirkstošo vīnu kategorijās, ko veicinājuši 2018.gada vasaras sezonas labvēlīgie apstākļi.

AS “Interbaltija AG” meitas uzņēmums SIA “Interbaltija Arka” nodarbojas ar alkoholisko un citu dzērienu tirdzniecību. Pagājušajā gadā tas apgrozījis 1,02 milj.EUR.

AS “Interbaltija AG” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir SIA “Amber Beverage Group”, kas vienlaikus ir arī AS “Latvijas balzams” akcionārs. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Jurijs Šeflers.

Komentāri

Pievienot komentāru