Jaunākais izdevums

Autostāvvietu operators "EuroPark Latvia" atklājis simto uzņēmuma apsaimniekoto autostāvvietu.

Jaunā četru līmeņu pazemes autostāvvieta ar 628 vietām atrodas multifunkcionālajā kompleksā "Z-Towers" Pārdaugavā, Raņķa dambī.

Jaunā diennakts četru līmeņu pazemes stāvvieta "Z-Towers" aprīkota ar numuru nolasīšanas sistēmu, kas nozīmē, ka barjera atvērsies automātiski un autovadītājam nav nepieciešams veikt nekādas papildu darbības. Savukārt, maksājot par pakalpojumu, kases automāta skārienjūtīgajā ekrānā ir tikai jāievada auto numurs.

Lai autovadītāji vieglāk orientētos stāvvietā un ātrāk atrastu brīvu vietu, stāvvieta ir aprīkota ar navigācijas sistēmu un brīvo vietu skaitītājiem. Ņemot vērā elektromobiļu skaita palielināšanos, "EuroPark" ir izvietojis Latvijā pirmās elektromobiļu uzlādes stacijas, ko iespējams apmaksāt ar "EuroPark" mobilo lietotni. Tādējādi "EuroPark" mobilā lietotne ļauj veikt apmaksu gan par stāvvietas pakalpojumiem, gan elektromobiļu uzlādi.

Pēdējo gadu laikā "EuroPark" tīkls ir paplašinājies, īpaši strauju izaugsmi piedzīvojot Rīgā un tās apkaimē. Simts uzņēmuma apsaimniekotajās stāvvietās tiek nodrošinātas stāvvietas vairāk nekā 14 200 automašīnām.

SIA "EuroPark Latvia" autostāvvietu pakalpojumus Rīgā piedāvā kopš 2001.gada. Uzņēmums savu darbību uzsāka Norvēģijā, vēlāk paplašinot tirgu Somijā, Zviedrijā, Dānijā un Polijā, 2001. gadā darbu uzsākot arī Baltijas valstīs. Kopš 2019.gada maija par SIA "EuroPark Latvia" īpašniekiem kļuvusi Lietuvas uzņēmumam "Parkdema" piederošā kompānija SIA "Stova", apvienojot autostāvvietas apsaimniekošanas uzņēmumu zīmolus "EuroPark" un "uniPark".

Tev varētu interesēt arī:

FOTO: Z torņos dzīvokļus vairāk netirgos 

Daudzfunkcionālajā kompleksā Z-Towers, kura nodošana ekspluatācijā iestrēgusi attīstītāju...

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Noslēdzoties "EuroPark Latvia" un "UniPark" autostāvvietu pārvaldītāja SIA "Stova" apvienošanās procesam, visas "UniPark" autostāvvietas Rīgā no 1.jūnija darbojas ar "EuroPark" zīmolu.

Līdz ar apvienošanās procesu "EuroPark" apsaimniekoto objektu skaits Rīgā sasniedzis 95 autostāvvietas, rīdziniekiem un pilsētas viesiem nodrošinot vietas kopumā vairāk nekā 10 000 automašīnām. "UniPark" līdz šim Rīgā apsaimniekoja daudzstāvu autostāvvietas Prāgas ielā 2 un Lielgabalu ielā 4, autostāvvietas pie tirdzniecības centriem "Olimpia" un "Rimi", Mūkusalas Biznesa centra autostāvvietu, kā arī virkni citu, kopumā 11 objektu Rīgā un tās apkārtnē.

"UniPark" autostāvvietu līdzšinējie lietotāji aicināti turpmāk pakalpojuma apmaksai izmantot vienoto "EuroPark" mobilo norēķinu lietotni, ar kuras palīdzību samaksu var veikt ne tikai "EuroPark" un Rīgas pašvaldības autostāvvietās, bet arī autostāvvietās Lietuvā, Igaunijā un Polijā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būve

Krustojuma pārbūvē iegulda uzņēmuma līdzekļus 600 tūkstošu eiro apmērā

Db.lv, 06.08.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Noslēgušies Elizabetes ielas un Satekles ielas krustojuma pārbūves darbi pie tirdzniecības centra "Origo" un jaunā biznesa centra "Origo One".

Projekta īstenošanu pilnā apmērā finansēja nekustamo īpašumu attīstītājs un apsaimniekotājs "Linstow Center Management" (LCM), pilsētas infrastruktūras uzlabošanā ieguldot 600 000 eiro.

Pārbūves rezultātā līdz šim neregulētajā krustojumā izveidotas jaunas gājēju pārejas drošai ceļa šķērsošanai, uzstādīta luksoforu sistēma ceļu satiksmes regulēšanai, pagarināta Elizabetes ielas velo josla pāri Satekles ielai, kā arī mainītas apakšzemes inženiertehniskās komunikācijas.

"Pusgadu ilgušie būvdarbi šā gada jūlijā ir veiksmīgi noslēgušies. Šī krustojuma uzlabošanas projekta īstenošana ir bijis ļoti komplicēts process, kas prasīja vairāk nekā astoņus gadus un izgaismoja dažādus sarežģījumus un nepilnības publiskās infrastruktūras īstenošanas procesā par privātajiem līdzekļiem," stāsta "Linstow Center Management" projektu direktors Andis Kublačovs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas informācijas tehnoloģiju nozarē noticis darījums, kura ietvaros elektrotīklu un ēku vadības sistēmu inženiertehnisko risinājumu uzņēmums SIA “Echoo Group” paplašinājis savu darbību, iegādājoties kapitāldaļas Latvijas automatizācijas sistēmu ražošanas uzņēmumā SIA “BISS”.

Darījuma rezultātā SIA “Echoo Group” kompetenci ēku automatizācijas un inženiertehniskās sistēmās papildinās SIA “BISS” pieredze automatizācijas sistēmu izstrādē un ražošanā, tādējādi nodrošinot inovatīvus risinājumus augošam pieprasījumam pēc mūsdienīgas dzīves telpas.

“Paplašināšanās ir daļa no Echoo Group izaugsmes stratēģijas un ieceres kļūt par vadošo ēku un pilsētu automatizācijas sistēmu ražotāju Baltijā. Mūsu ilgtermiņa plānos ietilpst darbības paplašināšana jaunos virzienos, tajā skaitā attīstot viedās pilsētas infrastruktūras, autostāvvietu pārvaldības un citus datu apstrādes risinājumus. Šobrīd tiek realizēts uzņēmumu integrācijas plāns, kā arī norisinās darbs pie jaunu produktu un pakalpojumu izstrādes un ieviešanas tirgū,” atzīmē Echoo Group īpašnieki Gļebs Kiseļovs un Annija Eizenarma.

Komentāri

Pievienot komentāru