Būvniecība un īpašums

FOTO: Atklāj Tele2 Shared Service Center jauno biroja ēku

Zane Atlāce - Bistere, 08.06.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Informācijas tehnoloģiju, telekomunikāciju un finanšu pārvaldības dalīto pakalpojumu centrs Tele2 Shared Service Center (Tele2 SSC) paplašinājis līdzšinējās uzņēmuma telpas un šodien, 8.jūnijā tika atklāta jaunuzceltā biroju ēka Mūkusalas ielā 42.

Uzņēmums plāno augt un attīstīties, tādēļ ir paplašinātas līdzšinējās uzņēmuma telpas un atklāta biroja ēka, kurā paredzētas darba vietas vairāk nekā 200 darbiniekiem.

Tele2 SSC pagājušajā gadā, pateicoties ievērojamam apgrozījuma kāpumam - 29.2% - tika atzīts par straujāk augošo uzņēmumu IT programmizstrādātāju un IT servisu nodrošinošo uzņēmumu vidū. Tāpat uzņēmums ievērojami paplašinājis savu darbinieku skaitu - pērn darbā tika pieņemti 183 jauni darbinieki, 2015. gadu noslēdzot ar 500 darbinieku lielu komandu. Savukārt šogad darbā pieņemti jau 50 darbinieki, bet līdz 2016. gada beigām plānots komandu paplašināt līdz 600 darbiniekiem.

«Tele2 SSC ir nozīmīgs spēlētājs dalīto pakalpojumu centru tirgū un Latvijā tas ir viens no straujāk augošajiem sektoriem, kura nozīme valsts ekonomiskajā attīstībā ir būtiska. Tele2 SSC ir uzņēmums, kuram bijusi vērā ņemama izaugsme - pieaugošs apgrozījums un peļņa, kas Latvijai nozīmē simtiem labi apmaksātu darba vietu,» pasākumā atklāja Latvijas Republikas Ministru prezidenta biedrs, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens.

Tele2 SSC vadītājs Kims Leandersons atzīst, ka «kopējā tendence, ko var novērot dalīto pakalpojumu centros, ir cilvēkresursu lomas pieaugšana - ir svarīgi pieņemt darbā pieredzējušus un prasmīgus darbiniekus. Līdz ar šo tendenci dalīto pakalpojumu centri pievērš lielāku uzmanību ne tikai konkurētspējīgam atalgojumam, bet arī biroja atrašanās vietai, dizainam, sporta aktivitāšu iespējām un citiem darbinieku apmierinātību un iesaisti veicinošiem faktoriem. Arī mūsu jaunās biroja telpas un rekonstrukcija vecajās telpās ir pierādījums tam.»

Fotogrāfijas - pielikumā!

Komentāri

Pievienot komentāru