Ražošana

FOTO: Kā top LED fasāžu produkti Salaspils uzņēmumā Palami

Lelde Petrāne, 30.06.2017

Katrs projekts, kas top uzņēmumā, ir individuāls. Galerijā redzams, kā tiek ražots āra apgaismojums un ekrāns Ēģiptes bankai.

Projekts Ēģiptes bankai sastāv no diviem produktiem – PALAMI-MediaLIGHT un PALAMI-MediaTUBE. Abi produkti PALAMI-MediaLIGHT un PALAMI-MediaTUBE tuvplānā neatšķiras viens no otra – UV stabilizētās polikarbonāta caurulēs integrētas LED SMD diodes, kuras uzstāda uz ēkas fasādes. Abu produktu galvenā atšķirība ir pielietojumā – PALAMI-MediaLIGHT veido dekoratīvu apgaismojumu, savukārt PALAMI-MediaTUBE – ekrānu ar redzamību, sākot no 25 metriem arī dienas gaismā, ko parasti pielieto komerciālām vajadzībām. Abus produktus uz ēkas var uzstādīt gan horizontālā, gan vertikālā virzienā. Produktu priekšrocības ir caurspīdība (caurspīdīgai ēkai caurredzamība no ēkas iekšpuses ir, sākot no 56% līdz pat 99%), vieglums (līdz 7 kg/m2 vai mazāk par 0,5 kg/m ar visām konstrukcijām), ēkas arhitektūras koncepta saglabāšana (produkti pielāgojas ēkas formai, dizainam, jo ir izliecami, konstrukcijas minimālas, cauruļu krāsa pielāgojama ēkas fasādei, savienojošie vadi nekarājas virs ēkas fasādes), kā arī vieglā uzturēšana.

Foto: Ritvars Skuja, Dienas Bizness

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Biznesa portāls db.lv viesojās Salaspils uzņēmumā SIA Palami, kas darbojas ar zīmolu PALAMI LED Technologies un ražo inovatīvus risinājumus ēku fasādēm.

Brīdī, kad db.lv bija ražotnē, tajā tapa ēkas apgaismojums un fasādes ekrāns Ēģiptes Union National Bank. Tas būs redzams Kairā.

Fotogrāfijas no ražošanas procesa skatāmas raksta galerijā!

Ražotāja galvenā mērķauditorija ir vietējie un ārvalstu uzņēmumi arhitektūras, sporta, izklaides un reklāmas nozarēs.

«Mūsu produkti ir naudas ražošanas mašīnas,» teic SIA Palami pārstāvis Oskars Regža.

Par SIA Palami attīstības plāniem lasāms piektdienas, 30. jūnija laikrakstā Dienas Bizness.

TEV VARĒTU INTERESĒT ARĪ:

Kā top? Nordic Homes koka karkasa privātmājas

Kā top lāpas studijā Bluķis

Kā top? Abavas vīna darītavas dzērieni

Komentāri

Pievienot komentāru