Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sporta apģērbu zīmola 4F veikalos Rīgā ir nonākusi jaunā kolekcija, kas ir izgatavota pēc tām pašām skicēm, kuras tika izmantotas Latvijas olimpiešu apģērbu kolekcijai. Kolekcijas izgatavošanā izmantotas tās pašas tehnoloģijas un materiāli, kas olimpiešu formas tērpu šūšanā.

Kā vēsta tirgotājs - ikviens interesents šo vārdu vistiešākajā nozīmē var nopirkt sev olimpisko formas tērpu.

Latvijas Olimpiskās komandas, kas šogad piedalīsies olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro, apģērbu kolekcijas svinīgā prezentācija norisinājās 10. maijā Rīgā. Kolekciju vairāk nekā gadu veidoja piecpadsmit modelētāju komanda. Apģērbi sportistiem un pavadošajam personālam tika šūti pēc individuāliem mēriem un ņemot vērā sportistu vēlmes. Tagad atsevišķi olimpiskās apģērbu kolekcijas priekšmeti ierobežotā daudzumā ir pieejami 4F veikalos.

Kolekcija ir veidota Latvijai tradicionālās krāsās — baltā, karmīnsarkanā un pelēkā, ir izmantota tradicionāla latviešu spēka zīme — pīne.

Pašlaik Rīgā darbojas trīs 4F veikali. Zīmola 4F īpašnieka OTCF piecgadu attīstības plānā ir paredzēta pakāpeniska savas klātbūtnes palielināšana jaunos tirgos un vairāku vienzīmola veikalu atvēršana Centrāleiropā un Austrumeiropā.

Komentāri

Pievienot komentāru