Jaunākais izdevums

Rīgā, Valdemāra pasāžā, Aristīda Briāna ielā, durvis vēris jauns sarunu bārs - "RŪM".

"RŪM" bāra idejas autori un īpašnieki ir uzņēmēji Ernando Gamarra un Daumants Pabrieža. Viņi atklāj, ka ideja jauna bāra izveidei radās, vairākus gadus gan dzīvojot ārzemēs, gan ceļojot, gan arī vairāk nekā astoņus gadus darbojoties bāru un ēdināšanas nozarē.

"Mēs redzam, ka aizvien vairāk cilvēku izvēlas pavadīt brīvo laiku ārpus mājas, pēc darba vai brīvdienās tiekoties ar draugiem, kolēģiem vai tuviem cilvēkiem. Vairākus gadus strādājot bāru un ēdināšanas nozarē, esam novērojuši, ka cilvēki vairāk meklē un pievērš lielāku uzmanību vietas dizainam, novērtē kvalitāti, taču reizē arī vēlas iekļauties savā izvēlētajā budžetā. Rīgā vietu, kas piedāvā augstvērtīgu bāru atmosfēru par pieejamām cenām nav daudz, un mēs plānojam šo nišu attīstīt," stāsta D.Pabrieža.

Dzērienu kartē būs pieejami dažādi kokteiļi, no kuriem daļa ir oriģināli un būs pieejami tikai "RŪM". Par to pagatavošanu būs atbildīga bārmeņu komanda Dāvida Hilmaņa vadībā, bet par komandu rūpēsies bāra vadītājs Ēriks Leja.

Ikdienā tuvumā esošajiem rīdziniekiem būs pieejams arī pusdienu piedāvājums un kafija, ko pēc īpašas metodes RŪM sarunu bāram grauzdē "Kalve Coffee".

"RŪM" spēj uzņemt 100 viesus reizē un būs pieejams arī grupu rezervācijām un privātiem pasākumiem.

"Jebkuras jaunas idejas realizēšana prasa investīcijas. Tomēr, ja ideja ir pašu sirdslieta, tad skaitļi paliek otrajā plānā, un arī šoreiz par konkrētiem cipariem negribas runāt. Piemēram, ideja par dedzinātu ozolkoka dēļu sienu interjerā ir ne tikai sarežģīta, bet arī dārga. Tomēr tas izskatās lieliski un rada sarunu bāra "RŪM" īpašo atmosfēru. Un tieši atmosfēra un sajūtas šajā projektā ir lielākās investīcijas. Šo vietu var uzskatīt par mūsu investīciju pašmāju kokteiļbāru un restorānu kultūrā," skaidro E.Gamarra.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pārtika

Mežpils alus izmantos Latvijā līdz šim nebijušu brūvēšanas procesu

Lelde Petrāne, 15.11.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Reaģējot uz patērētāju pieaugošo pieprasījumu ekskluzīvā alus kategorijā, Mežpils alus papildinās piedāvājumu ar pieciem jauniem portera alus veidiem.

«Septembrī ieguvām vēsturiski lielāko tirgus daļu. Lielākā izaugsme ir bijusi Mežpils Tradicionālajam alum, pēc kura pieprasījums ir vairāk nekā dubultojies. Tomēr redzam, ka arī tumšais alus kļūst arvien pieprasītāks Latvijas iedzīvotāju vidū ne tikai ziemas, bet arī vasaras mēnešos. Tā pārdošanas apjoms ir pieaudzis par 23%, tādēļ mērķtiecīgi paplašinām piedāvājumu ar jaunām, eksperimentālām portera alus šķirnēm,» stāsta Mežpils alus zīmola vadītāja Alise Pizika.

Ierobežotā daudzumā veikalos un restorānos, sākot ar novembri, būs pieejamas šādas jaunas alus šķirnes: Mežpils Sherry porteris, Mežpils Rum porteris, Mežpils Cognac porteris, Mežpils Islay porteris, Mežpils JD porteris.

Komentāri

Pievienot komentāru