Expo 2017

FOTO, VIDEO: Informāciju tehnoloģijas ierindojas eksportspējīgāko nozaru vidū

Dienas Bizness, 10.07.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nacionālās dienas ietvaros Astanas EXPO 2017 izstādē norisinājās The Red Jackets seminārs, kurā ar prezentācijām uzstājās vairāki Latvijas uzņēmumu vadītāji un stāstīja par eksporta būtisko nozīmi uzņēmējdarbībā.

Perspektīvo IT nozari, kuras eksporta pieaugums 2016. gadā bija 30,1%, kamēr kopējā valsts ekonomikas izaugsme – 2%, pārstāvēja Latvijas IT uzņēmums Squalio. Semināra Latvijas dārgumi. Iepazīšanās ar Latvijas eksportu auditorija bija pilna ar uzņēmējiem un dažādu nozaru pārstāvjiem, kuri uzzināja par vairākiem Latvijas uzņēmumiem, precēm, pakalpojumiem un sadarbības iespējām Latvijā.

Uzņēmuma Squalio valdes loceklis Sandis Kolomenskis uzstājās ar prezentāciju Latvijas Informāciju Tehnoloģiju uzņēmumu priekšrocības, kuras pamatelements bija pašizveidotā uzņēmuma veiksmes stāsts un izcilība IT jomā jau 20 gadu garumā. Profesionālā pieeja IT inventarizācijas, audita, problēmu risināšanas un atbilstošākās programmatūras piemeklēšanas jautājumos jebkurā situācijā, divu dekāžu laikā, ir padarījis Squalio par īstenu reģiona līderi.

IT nojauc jebkādas robežas un šogad ikvienam uzņēmējam tiek dota iespēja sevi, savu valsti un uzņēmumu pārstāvēt attālināti, izmantojot izstādes informatīvā atbalsta platformu www.expolatvia.com.

Līdzās Squalio par sevi stāstīja arī Latvijas Dzelzceļa valdes priekšsēdētājs Edvīns Bērziņš, kurš uzstājās ar prezentāciju Loģistikas sektors un Latvijas priekšrocības kravu pārvadājumos no Eirāzijas, kā arī uzņēmuma Vizulo pārdošanas vadītājs Jevgēnijs Lipinskis ar prezentāciju Industriālie un inovatīvie Latvijas uzņēmumi.

Pēc oficiālās daļas beigām semināra apmeklētājus sagaidīja Latvijā pazīstamais šefpavārs Mārtiņš Sirmais, kurš bija sagatavojis simbolisku garšas ceļojumu Latvijas kulinārijā.

TEV VARĒTU INTERESĒT ARĪ CITAS ZIŅAS NO ASTANA EXPO 2017

Komentāri

Pievienot komentāru