Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgā durvis vēris Kalifornijas virtuves restorāns Holy Moly, ko izveidojis Yakuza Sushi & Asian Fusion zīmola radītājs Pāvels Gognidze kopā ar Tamāru Rogovu.

Restorāns atrodas netālu no Arēna Rīga un LNK Centra, Grostonas ielā 21.

Ēdienkarti izstrādājis šefpavārs no Maskavas, kura vārds saskaņā ar noslēgto līgumu netiek atklāts. Kopā ar viņu pie projekta strādāja šefpavārs Dmitrijs Orlovs un restorānu grupas Yakuza zīmola šefpavārs Nikolajs Poženskis.

Ēdienkarte sastāv no četrām daļām: Kalifornijas virtuves tradicionālajiem ēdieniem un īpašas autora variācijas par tēmu; Kalifornijas stila pica; rolli un poke (rolli no vairākām sastāvdaļām, kas radīti tieši Kalifornijā), kā arī brokastu ēdienkarte. Vīna karti, kurā galvenokārt pārstāvēti Kalifornijas un Vašingtonas vīni, veidojusi uzņēmumā strādājošu someljē komanda.

Interjera dizainu veidojusi Rina Gognidze (birojs RG Interiors), visu Yakuza restorānu un daudzu citu sabiedrisko telpu un privāto interjeru autore. Veidojot dizainu, viņa apspēlējusi Santamonikas piekrastes kafejnīcu tēmu. Uz vienas no restorāna sienām ir grafiti gleznojums, kuru radīja Latvijas mākslinieki Tatjana Stecenko un Artjoms Kosenko. Restorānā atrodas arī pastkaste atklātnēm, kuras iespējams nosūtīt uz jebkuru pasaules valsti un amadīnu pāris Hollija un Mollija, kas dzīvo zelta būrī bērnu stūrītī.

Komentāri

Pievienot komentāru