Ražošana

Hollister ieguldīs 23 miljonus eiro ražotnes paplašināšanā Lietuvā

LETA--BNS, 14.02.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

ASV medicīnas aprīkojuma ražotājs "Hollister Incorporated" nākamo četru gadu laikā plāno investēt vēl 25 miljonus ASV dolāru (23,4 miljoni eiro) ražotnes Kauņā paplašināšanā, paziņoja Lietuvas investīciju attīstības aģentūra "Investuok Lietuvoje".

Lietuva var piedāvāt investīciju vidi, kas atbilst veiksmīgu ilgtermiņa attiecību veidošanas principiem un kultūrai, lēmumu ieguldīt, lai paplašinātos Lietuvā. pamatojis meitasuzņēmuma Lietuvā "Hollister Lietuva" ģenerāldirektors Maikls Brenans.

Kompānija, kas izstrādā un ražo ostomijas, nesaturēšanas un intensīvās aprūpes produktus, investē modernās ražošanas tehnoloģijās, norādīja investīciju attīstības aģentūra.

2019.gada oktobrī Kauņā atklātajā ražotnē "Hollister" investēja ap 50 miljoniem eiro. "Hollister" ražotnes būvniecība Kauņas Brīvajā ekonomiskajā zonā sākās 2017.gada novembrī.

Lietuvas sociālās apdrošināšanas fonda "Sodra" dati liecina, ka uzņēmumā Lietuvā pašlaik strādā gandrīz 600 cilvēku.

1921.gadā Čikāgā dibinātā kompānija sākumā sniedza tipogrāfijas pakalpojumus, bet gadu gaitā attīstījusi ostomijas aprūpes, brūču apstrādes un cita medicīniskā aprīkojuma un līdzekļu ražošanu. Tā strādā ar "Hollister" un "Dansac" zīmoliem. Uzņēmuma ražotnes ir ne tikai ASV, bet arī Dānijā, Īrijā un Indijā.

Komentāri

Pievienot komentāru