Mazumtirdzniecība

Ieguldot 24 tūkstošus eiro, atvērts jauns Alk Outlet Dzērieni & Vīni

Lelde Petrāne, 30.03.2015

Jaunākais izdevums

Rīgā, Melnsila ielā atvērts jauns veikals-noliktava Alk Outlet Dzērieni & Vīni. Investīcijas, kas ieguldītas zīmolu dzērienu veikala-noliktavas atvēršanai, ir 24 tūkstoši eiro.

Pirmais veikals Alk Outlet Dzērieni & Vīni tika atvērts 2012.gada septembrī Ķekavā, tirdzniecības centrā Liiba. Šobrīd visā Latvijā ir 24 šāda tipa veikali: Rīgā, Ķekavā, Siguldā, Limbažos, Gulbenē, Jelgavā, Kuldīgā, Ogrē, Talsos, Ventspilī, Valmierā un Smiltenē.

Uzņēmuma tirdzniecības koncepts paredz, ka veikali tiek izveidoti gan galvaspilsētā, gan dažādos Latvijas novados, piedāvājot pircējiem alkoholiskos dzērienus par zemām cenām. Starp pircējiem ir daudz nelielu kafejnīcu un restorānu, informē uzņēmums.

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazumtirdzniecība

Darbu atsācis ugunsgrēkā cietušais tirdzniecības centrs Jugla

Lelde Petrāne, 27.06.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma darbu ir atsācis tirdzniecības centrs Jugla, kurā 13. martā bija izcēlies ugunsgrēks.

Šobrīd apmeklētājiem ir atvērts tirdzniecības centra otrais stāvs, kā arī pirmajā stāvā darbu ir uzsākušas atsevišķas tirdzniecības vietas.

Šobrīd t/c Jugla jau darbojas: makšķerēšanas piederumu veikals Salmo, Optimus mēbeles, ALK Outlet dzērieni&vīni, LuxTan Solāriju studija, Veterinārā A Aptieka, Farma Balt Aptieka, Latvijā ražotu gaļas produktu veikals Lauku bauda, kā arī apmeklētājiem ir pieejami Omniva pakomāts, PostService, DPD paku bode un SWEDBANK, DNB, SEB, NORDEA bankomāti. Drīzumā savu darbību atsāks arī LULU pica un Datoru ātrā palīdzība.

Tāpat kā iepriekš, centra pirmajā stāvā galvenā pārtikas un ikdienas preču tirdzniecības vieta būs Rimi lielveikals. Pēc veikala rekonstrukcijas Rimi plānots atvērt šā gada rudenī.

Komentāri

Pievienot komentāru