Būvniecība un īpašums

Investējot 7 miljonus eiro, Avesco Rent izveido nomas punktu Rīgā

Zane Atlāce - Bistere, 05.05.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šveices būvniecības tehnikas nomas uzņēmums "Avesco Rent" turpina attīstīties un aprīļa sākumā atvēris pirmo filiāli Latvijā.

Rīgas nomas punkta izveidē investēti vairāk nekā 7 miljoni eiro. Tuvākajos gados uzņēmums plāno paplašināties un izvērst savu filiāļu tīklu visā Latvijā un citās Baltijas valstīs.

"Avesco Rent" pirms 6 gadiem uzsāka piedāvāt unikālus tiešsaistes celtniecības tehnikas nomas pakalpojumus. Pēdējo gadu laikā uzņēmuma darbība izvērsta Lietuvā un Igaunijā. Patlaban Eiropā darbojas jau 35 filiāles, 7 no tām atrodas Baltijas valstīs. Klientiem tiek piedāvātas vairāk nekā 1000 tehnikas vienības un jau tuvākā nākotnē plānota paplašināšanās.

"Esam progresīvi, kā arī tiecamies izmantot mūsdienu tehnoloģijas un digitalizāciju, lai tehnikas nomu padarītu vienkāršāku, pieejamāku un ietaupītu klientu laiku. Pārliecinošiem risinājumiem un uzticamiem partneriem būvniecības jomā ir augsta nozīme, tādēļ pakalpojums pilnībā atbilst klientu vajadzībām. Turklāt šībrīža apstākļos bezkontakta noma ir īpaši droša un ērta iespēja," saka Avesco Rent izpilddirektors Vincents Albasini.

"Rīgas filiāles izveidošanā investēti aptuveni 7 miljoni eiro, taču visās Baltijas valstīs kopā vairāk nekā 15 miljoni eiro. Uzņēmums patlaban uzsāk darbu Rīgā, taču nomas pakalpojumi tiek sniegti visā Latvijā. Lai būtu vēl tuvāk mūsu klientiem, tuvākajā laikā plānojam paplašināt filiāļu tīklu arī citur Latvijā," saka V. Albasini.

Pakalpojums pieejams no jebkuras vietas, jebkurā laikā un visu diennakti. Lai vēl vairāk atvieglotu nomas procesu - maijā plānots atklāt arī mobilo lietotni.

Avesco Rent ir oficiālais Caterpillar zīmola "The CAT Rental Store" celtniecības aprīkojuma pārstāvis Baltijas valstīs, Šveicē un kopš šī gada arī Somijā.

Komentāri

Pievienot komentāru