Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tuvāko mēnešu laikā plānotas BAB bankas Snoras piederošo īpašumu Rīgā izsoles, informē starptautiskais nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmums Colliers International.

Pirmā tiks nosolīta bijusī Krājbankas centrālā ēka Skanstes ielā, tad sekos Doma laukumā esošā vēsturiskā ēka Pils ielā 23.

Bijušās Krājbankas centrālās ēkas, kas atrodas Jāņa Daliņa ielā 15, mutiskā izsole notiks 28.aprīlī, Kr. Valdemāra ielā 21. Izsoles sākumcena ir 11,5 miljoni eiro.

Colliers International vadītājs Latvijā Deniss Kairāns norāda, ka ēka var būt interesanta gan investoriem, kas vēlāk plāno ēku iznomāt dažādiem nomniekiem, gan arī iestādēm, kuras meklē telpas, lai iegādātos savām biznesa vajadzībām. Lai turpinātu izmantot šo ēku biroju vajadzībām, būs vajadzīgas nelielas investīcijas, bet vidējais nomas maksu līmenis šādiem birojiem var sasniegt 12-14 eiro/kv.m/mēnesī.

Otra ēka atrodas Doma laukumā, Pils ielā 23. D. Kairāns komentē, ka tas ir multifunkcionāls objekts, kuru jaunais īpašnieks var saglabāt gan kā biroju ēku vai arī mainīt funkciju un pielāgot to viesnīcu biznesam. Šī objekta mutiskā izsole gaidāma 2.jūnijā un sākumcena ir 7 miljoni eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru