Pakalpojumi

Join UP! Baltic kopā ar airBaltic ziemas sezonā piedāvās ceļojumus uz Ternerifi

Db.lv, 07.07.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tūroperarors Join UP! Baltic parakstījis sadarbības līgumu ar Latvijas nacionālo aviosabiedrību airBaltic par lidojumu izpildi uz jauno ziemas galamērķi – Tenerifi.

Tūroperatora organizētie ceļojumi uz Tenerifi sāksies oktobra beigās, un notiks vienu reizi nedēļā no Rīgas, divas reizes nedēļā no Tallinas un Viļņas.

“Esam ļoti priecīgi apvienot spēkus ar Baltijas vadošo aviosabiedrību airBaltic, lai piedāvātu plašākas ceļojumu iespējas ceļotājiem Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mūsu filozofija ir ne tikai sekot tirgus pieprasījumam, bet arī veidot jaunas tendences un piedāvājumus, piedāvāt tūrisma tirgū jaunumus. Mūsu piedāvājuma klāstā ir plaša viesnīcu izvēle, arī jaunas viesnīcas Baltijas tirgū, – sākot no ekonomiskiem variantiem līdz ekskluzīvām atpūtas iespējām jebkura veida ceļotājiem: kā ģimenēm ar bērniem, tā pāriem, draugu grupām,” saka Sabina Saikovskaja, Join UP! Baltic vadītāja un valdes locekle.

Tenerife, lielākā no Spānijas Kanāriju salām, ir viens no populārākajiem galamērķiem ziemas sezonā Baltijas valstu ceļotājiem, jo tā piedāvā vasarīgas atpūtas iespējas ziemas laikā. Salā ir plašs atpūtas piedāvājums – kā attīstīti kūrorti, tā aizraujoša un unikāla daba, salu ik gadu apmeklē vairāk kā 5 miljoni tūristu.

“Mūsu ceļojumu piedāvājumā ir tādi galamērķi, kuros mums un mūsu partneriem ir vislielākā pieredze un spēcīgākais produkts. Join UP! citās valstīs ar galamērķiem Spānijā strādā jau 10 gadus, mums ir arī 10 gadu pieredze un spēcīgs un kvalitatīvs piedāvājums Ēģiptē. Ceļojumus uz Turciju Join UP! organizē 8 gadus, uz Melnkalni – kopš 2012.gada,” saka S.Saikovskaja.

Tomass Ramdāls, airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents: “Mūsu paplašinātais ziemas galamērķu saraksts, ieskaitot silto Tenerifi, ļauj mums izpildīt augsto pieprasījumu pēc ziemas ceļojumiem, vienlaikus ieviešot jaunus piedāvājumus tūrisma industrijā. Lidojumi uz Tenerifi airBaltic maršrutu tīklā jau ir kļuvuši par ļoti populāru izvēli ceļotāju vidū".

Join UP! Baltic aktīvu darbību Baltijas valstīs uzsāka 2022.gada aprīlī un līdz šim ir apkalpojis vairāk kā 120 tūkstošus klientu Baltijas valstīs. Tūroperators piedāvā ceļojumus uz Ēģipti, Turciju, Montenegro un Spāniju – Tenerifi.

Join UP! Baltic strādā ar Ukrainas tūroperatora Join UP!™ zīmolu. Tā 13 darbības gadu laikā Join UP! ir kļuvis par vienu no spēcīgākajiem tūrisma jomas uzņēmumiem Ukrainā.

Join UP!™ attīstās arī citās valstīs: Ukrainā tas strādā kopš 2010.gada, Moldovā - kopš 2018.gada, Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Kazahstānā tas darbu uzsāka 2022.gadā, savukārt šogad Join UP! sāka sniegt ceļojumu pakalpojumus arī Polijā un Rumānijā.

Komentāri

Pievienot komentāru