Finanses

Krājbankas izsolēs ietirgo 52 tūkstošus latu

Žanete Hāka, 12.09.2013

Jaunākais izdevums

Ceturtdien likvidējamās AS Latvijas Krājbankas nekustamo īpašumu izsolēs ietirgoti 52 tūkstoši latu, informē bankas maksātnespējas administratora KPMG Baltics pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Izsolēs tika piedāvāti septiņi bankai piederošie īpašumi, no kuriem četri tika pārdoti. Izsolē izdevās pārdot īpašumu Rīgā, Dammes ielā 30, kura sākumcena bija 13,3 tūkstoši latu, īpašumu Cēsīs, Ainavu ielā ar sākumcenu 17 tūkstoši latu, kā arī nekustamos īpašumus Priekules un Engures novados, kuru sākumcena bija attiecīgi 6,8 tūkstoši un 2,5 tūkstoši latu.

O. Fīrmanis informē, ka kopš bankas maksātnespējas sākuma atgūti līdzekļi aptuveni 80 miljonu latu apjomā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Nekustamais īpašums

Pārdod Latvijas krājbankas bijušajiem valdes locekļiem Bondaram un Ovčiņņikovai piederošus īpašumus

LETA, 15.09.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Izsolēs piedāvā iegādāties likvidējamās "Latvijas krājbankas" bijušajiem valdes locekļiem Mārtiņam Bondaram (AP) un Svetlanai Ovčiņņikovai piederošus nekustamos īpašumus, liecina zvērināto tiesu izpildītāju paziņojumi oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Zvērināta tiesu izpildītāja Ineta Kaktiņa pirmajā izsolē pārdod Bondaram piederošo vienu ceturto domājamo daļu no nekustamā īpašuma "Tīrmeži", Ainažu pagastā, Salacgrīvas novadā. Viss nekustamais īpašums sastāv no zemesgabala ar kopējo platību seši hektāri, dzīvojamās mājas un trim palīgēkām. Piedzinējs ir "Latvijas krājbanka".

Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 5800 eiro. Izsoles solis - 300 eiro. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli. Izsole sāksies pirmdien, 21.septembrī, un noslēgsies 21.oktobrī plkst.13.

Savukārt zvērināts tiesu izpildītājs Mārcis Midegs izsolē piedāvā iegādāties Ovčiņņikovai piederošo nekustamo īpašumu - dzīvokļa īpašumu Nr. 55 un pie tā piederošās kopīpašuma 5820/980569 domājamās daļas no daudzdzīvokļu mājas un zemes gabala Rīgā, Lāčplēša ielā 54. Piedzinējs ir "Latvijas krājbanka".

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Izsolīs Krājbankai piederošus dzīvokļus

Žanete Hāka, 01.04.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aprīļa beigās atkal notiks maksātnespējīgās AS Latvijas Krājbanka īpašumā esošo dzīvokļu izsole, liecina paziņojums laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

Otrajā izsolē ar lejupejošu soli tiks izsolīts dzīvoklis Rīgā, Maskavas ielā, kura sākumcena ir 20,7 tūkstoši latu.

Tāpat otrajā izsolē ar lejupejošu soli izsolīs nekustamo īpašumu Ventspilī, Meža ielā 35 ar sākumcenu 11,2 tūkstoši latu.

Izsoles notiks 30.aprīlī Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15.

Db.lv jau rakstīja, ka Krājbankas īpašumu izsolēs februārī iegūti nepilni 1,3 miljoni latu. Izsolot bankas īpašumus, kopumā iegūti 182,5 tūkstoši latu, savukārt bankas meitaskompāniju īpašumu izsolēs, pārdodot īpašumus, saņemts 1,1 miljons latu.

Komentāri

Pievienot komentāru