Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Attīstoties ārpus banku finanšu pakalpojumu segmentam, turpmāk iedzīvotājiem Latvijā būs pieejamas kartes ar kredītlimitu, kas nav piesaistītas konkrētai bankai – NordCard, informē NordCard komunikācijas konsultante Santa Jirgensone.

Pakalpojumu nodrošinās finanšu tehnoloģiju uzņēmums Hedge Capital Company, kas jaunā produkta un zīmola NordCard izveidē investējis pusmiljonu eiro.

«Visā pasaulē arvien straujāk attīstās ārpus banku finanšu pakalpojumu segments, piedāvājot klientiem vienkāršākus un ērtākus finanšu pakalpojumus. Ja Latvijā līdz šim bija pieejama tiešsaistes kreditēšana, maksājumu aplikācijas, savstarpējo aizdevumu platformas, tad ar jauno produktu mēs papildināsim šo finanšu pakalpojumu segmentu, piedāvājot kartes ar kredītlimitu, bet bez piesaistes bankām,» uzsver NordCard vadītājs Jēkabs Endziņš.

Ar jauno karti varēs norēķināties jebkur, kur tiek pieņemtas Mastercard kartes, un tās maksimālais kredītlimits ir 3000 eiro. Atšķirībā no banku izsniegtajām kredītkartēm, NordCard karte klienta rīcībā nonāks dažu stundu laikā pēc pieteikuma veikšanas internetā.

NordCard kartēm tiek izmantots konts maksājuma iestādē, kas pieejams gan internetā, gan mobilajā versijā viedtālruņos. Tāpat tiek nodrošināta iespēja papildināt kartes kontu, tajā ieskaitot, piemēram, algu.

Zīmols NordCard pieder finanšu tehnoloģiju uzņēmumam Hedge Capital Company, kas dibināts 2016. gadā.

Komentāri

Pievienot komentāru