Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kravu pārkraušanas uzņēmums SIA «KS Terminal» pagājušajā nedēļā reģistrējis jaunu komercķīlu, ieķīlājot visu savu mantu par labu AS «BlueOrange Bank», ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

SIA «KS Terminal» 13.jūnijā reģistrētās komercķīlas nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 6 miljoni eiro, un tā ir otrā lielākā pagājušajā nedēļā reģistrētā komercķīla.

«Šajos mainīgajos laikos ar BlueOrange Bank esam ieguvuši stabilu un drošu partneri ar ko saistām savu nākotni. Kas ir ne mazāk svarīgi, šī banka ir viena no retajām Latvijas bankām, kas orientējas tieši uz tranzīta biznesa attīstību. Pateicoties mūsu uzsāktajai sadarbībai, nākotnē plānojam attīstīt inovatīvas kraušanas tehnoloģijas un uzņēmuma infrastruktūru,» komentē SIA KS Terminal valdes priekšsēdētājs Ēriks Cešeiko.

Komercķīla nodrošina SIA «KS Terminal» saistības, kas izriet no starp banku un uzņēmumu noslēgtā kredīta līguma. «Lursoft» izziņa liecina, ka šobrīd SIA «KS Terminal» ir aktuālas trīs komercķīlas.

SIA «KS Terminal» dibināts 2000.gadā, un tas nodarbojas ar kokmateriālu, ķīmisko produktu, metālu, lauksaimniecības produktu un celtniecības materiālu kravu pārkraušanu Rīgas brīvostā, kā arī sniedz kravu uzglabāšanas un muitas noliktavas pakalpojumus.

2017.gadā SIA «KS Terminal» neto apgrozījums pieauga līdz 5,749 miljoniem eiro, un uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas sasniedza gandrīz 420 tūkstošus eiro. Uzņēmums nodarbināja 72 darbiniekus, un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā bija 351 tūkstotis eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru